Şimdi Ara

acil sata hdd sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar...elimde samsung 80 gb sata hdd var...geçen gün pc yi açtıgımda windows logosunu geçiyor..tam masaüstü açılacak reset atıyor...neyse yeniden windows kurayım dedim...F6 ya basarak sata diskinden tanıttım..tam disk bilgileri gelecekken kilitleniyor ve kur devam etmiyor...bilgisayarcıya götürdüm..bunun boot u ucmus dedi...yapılıp yapılamayacagı konusunda bir bilgi sahibi diil...arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..içerisinde önemli bilgilerim var...tşk ederim şimdiden

• tamda sata disk almayı düşünürken arkadaşa yardımcı olan bana olmuş olcak cevap bekliyoruz
  • olmaz öyle şey..sorunu ramde ara bence önce..ramini farklı slotta dene+iki tane ise farklı slotlarda teker teker dene+imkanın varsa başka ram ile dene..
  • bootu uçmussa ki sanmıyorum sana tek seçenek kalıyor arkadaşlarında sata uyumlu we işletim sistemi kurulu bir pc bul norton partititon magicle hdd ne fdisk at we sıfırdan format at ama önce kurtarabilirsen yedeklerini al mümkün olmazsa direk fdisk we format at sakın quick format atma normal format at birde böyle dene bakalım ben 2 yıldır sata kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dier arkadaş almanı tawsiye ederim özellikle 2 hdd kullanıyorsan performans artısını görüyorsun raminide kontrol et arkadaşın dediği gibi arkadaşlarındn birinden ödünc ram iste onuda dene arkadaşın dediği gibide olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLastis -- 28 Mart 2007; 5:51:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.