Şimdi Ara

ACİL SATILIK LG G2 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar lg g2 16 gb cihazımı satışa çıkarıyorum. Geçen gün talihsiz kaza sonucu yere düşürdüğüm için ön lens çatladı. Kırılmayan taraflar algılıyor aramalara bazı şeylere bakabiliyorsunuz menüye girme alarm kurma gibi.

Cihazım yeni seridir, kesinlikle tamir görmemiştir. Parça fiyatına satıyorum. Batarya kondisyonu ilk günkü gibidir. Orjinal cihazdır. Garantili idi yalnız fatura olmadığı için ne kadar kaldı bilmiyorum.

Cihaz kutusu ve kitapçıkları ile verilecektir. Sarj aleti ve kulaklık yoktur.

FİYAT:250 tl son fiyat . Elden ve havaleyle kargo yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 13 Kasım 2016; 18:36:33 >

• anakart için 130 verebilirim
  • djali01 kullanıcısına yanıt
    parça satılık değil.
  • Fiyat takip, ciddi alıcıyım, iyi satışlar iyi bayramlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    EN SON 300 TL OLDU DAHA DA İNDİRİM OLMAYACAKTIR.
  • Başlıkta fiyat var ama ekranın durumu hakkında bir şey yok. sağlam bir g2 yi 320 ye satıyor gibi acil satılık diyerek bir de ilana çekiyorsunuz zaman kaybı insanlar için. beni rahatsız etti vaktimi harcıyorum hala hatta şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Başlıkta fiyat var ama ekranın durumu hakkında bir şey yok. sağlam bir g2 yi 320 ye satıyor gibi acil satılık diyerek bir de ilana çekiyorsunuz zaman kaybı insanlar için. beni rahatsız etti vaktimi harcıyorum hala hatta şu an.

Tamda bunu yazacaktim siz yazmissiniz. 15 kelime ile baslik atilmis fakat ekran bilgisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Başlık gayet açık anlayana vakit kaybıysa bakmazsın ilana, kimse sana 320 tl ye yeni seri g2 vermez.Başlık gayet açık acil satılık g2 yeni seri cihaz benim başlığım bu işine gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

Başlık gayet açık anlayana vakit kaybıysa bakmazsın ilana, kimse sana 320 tl ye yeni seri g2 vermez.Başlık gayet açık acil satılık g2 yeni seri cihaz benim başlığım bu işine gelirse.

Arkadasim niye hemen sinirli sinirli su cevaplari yazarsiniz anlamiyorum.
    Arkadas sadece baslikta belirt ki ilani komple okumak zorunda kalmayalim demis.. Biraz anlayisli olalim birbirimize..
    Almayacak olan adam ilani okusa ne olur..
    Baslikta belirsen mesela ufak sorunlu filan diye daha dogru olur..

Hayirli satislar..

• duayn kullanıcısına yanıt
    Satış yapmak için reklam yapmak ve ilgi çekmek gerekir hedef kitlemde burdaki alıcılar. Ona göre de başlık attım. Ayrıca kimse kimsenin ilanına vakit kaybı yazıpta vaktimi harcadım çocuk gibi söylenemez. Ölücü mantığıyla gelip ha ekranın kırıkmış ben yaygara koparayım demesi kolay. :) Benim attığım başlıktan kimene yada onlara ne ki istediğimi yazarım kaldı ki alacak olan hayırlısı ile alır. Yok vakit kaybı post kastmak gereksiz bence ilan uymazsa başka ilanlara bakar arkadaş olay bu kadar basit bence insanlara saygısı olsun. Konudışı değil burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

Satış yapmak için reklam yapmak ve ilgi çekmek gerekir hedef kitlemde burdaki alıcılar. Ona göre de başlık attım. Ayrıca kimse kimsenin ilanına vakit kaybı yazıpta vaktimi harcadım çocuk gibi söylenemez. Ölücü mantığıyla gelip ha ekranın kırıkmış ben yaygara koparayım demesi kolay. :) Benim attığım başlıktan kimene yada onlara ne ki istediğimi yazarım kaldı ki alacak olan hayırlısı ile alır. Yok vakit kaybı post kastmak gereksiz bence ilan uymazsa başka ilanlara bakar arkadaş olay bu kadar basit bence insanlara saygısı olsun. Konudışı değil burası.

Dusuncenize saygi duyarim..
    Hayirli satislar dilerim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.