Şimdi Ara

ACİL SES SİSTEMİ ALACAM, YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

haftasonu eve ses sistemi alacağım. evde 46 inç panasonic plazma ekran var..
    ve bu ses sistemini bu tvye bağlayacağım.

aşağıya da istediğim ses sistemini ve fiyat aralığını da yazıyorum:

- sadece tvde kullanılacaktır. Evde sesi zaten kökleyemiyoruz, ama efektleri alayım yeter, film ambiyansı yaratsın..
    - 5+1 olsun
    - dvd-bluray gibi medya oynatıcı istemiyorum, sadece ses sistemi olsun
    - ayaklı ayaksız önemli değil
    - optik çıkış olsun, dts filan desteklesin
    - fiyat aralığı da 300-750 arası olsun tamamdır...

varmı böyle bir sistem?
    forumu karıştırdım elbet ama fazla karıştırdım galiba : )) sadece gözüme logitechin z5500'i takıldı..

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersel -- 2 Mart 2012; 11:19:59 >

• z5500'da uzak durun derim. Çünkü Bazen ses kendiliğinden kısılıyor, yükseliyor ama bazı z5500 ürünlerinde. Onun yerine bütçenizi zorlayıp avr sistem almanız..
  • usta avr sistem ne ola ki? model söyler misin?
    dediğim gibi salonda kullancam plazma tvmde...
    yarın izmirde gold açılıyor ordan da bakacam...
  • Bende bir aydır araştırıyorum avr+hoparlör sistem istanbulda baze avmlerde avr+hoperlör sistemi 1-1200 TL satıyorlar. Bu forumun içinde aratırsan gerekli kişilerden tavsiye edinebilirsiniz.
  • eyvallah da yardımcı olmuyor bu söylediklerin, ben fiyat aralığını vs..hepsini yazdım...1-1200 zaten veremem..
    1 aylık bir zaman da harcayamam buna...

artık herkes kendi ilgi alanında bu forumda,
    yardımcı olan da çıkmıyor, sanırım bi 10 yıllık geçmişim vardır bu forumda...
    eskiden böyle değildi bu forum sayfaları, 3-5 kriter koyardın herkes kendine göre mantıklı olanı yazardı,
    sen de aralarından seçimini yapardın, sonra da memnun olup, olmadığını sayfada paylaşırdın

teşekkürler yine de, bi ilgilenen, bişeyler yazan sen çıktın..
  • sn.@sersel sadece tv ye bağlayacağınızı söylemişsiniz,DTS destekli olsun demişsiniz ,peki tv nizin çıkışı DTS 5.1 i destekliyor mu?
    desteklemiyorsa çok bir esprisi olmayacak ,diyelim ki destekledi gerçi sanmıyorum ,böyle bir tv yayını yerel ulusal kanallarda yok
    zaten,tv nizin modeli nedir? usb den mkv falan oynatabiliyorsanız, muhtemelen oda 2.0 desteklidir,o zaman sanal 5.1 alabilirsiniz belki.
    (ayrıca optik çıkışı da olsun demişsiniz herhalde giriş demek istediniz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,
    hemen cevap vereyim sorularınıza, TV'm P46GW30E, DTS destekliyor mu bilmiyorum, gerçi ne kadar gerekli inanın ki onun da esprisini bilmiyorum..gerekli değildir diyorsan ok...
    optik giriş çıkış...anlasam doğrusunu yazardım dostum, bunlara takılma lütfen...
    ne diyorsunuz? nasıl bi ses sistemi gider?
  • GW30 DTS i destekliyor,usb den mkv falan izlerken ses modunu sinema olarak seçiyorsunuz bildiğim kadarı ile,

sadece ses sistemi olması için kendinden amplisi olan model olarak en revaçta Logitech in Z5500 modeli var yukarıda

bahseden arkadaş sorun var demiş ama memnun olanda büyük bir kesim var.

Onun dışında bütçe aralığınızda Panasoniğin hazır paket sinema sistemlerine de yönelebilirsiniz VIERA link özelliği ile de tek kumanda keyfi yaşarsınız.
  • teşekkür ederim dostum bilgi için, seçeneklerim böylece 2'ye inmiş oldu...

bir de bilgisi olan için panasonic ses sistemlerinde önereceğiniz bir model var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.