Bildirim
Acil Sistem Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buna benzer ben de bir sistem yaptım fakat ekran kartım farklı msi ın bir de psu 700w arkadaşlar bi yorum yapın da biz de karar verelim.
UP!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedivizvizviz -- 23 Mayıs 2017; 22:52:52 > -
Bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa bizde yararlanalım ama çok para bu sistem
Upupupupup! 1! 1! 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayriyetten i5 7600K işlemcisini B250M anakartta overclock edemezsiniz. Zaten bu işlemcinin yanında Gtx 1050 Ti çok düşük kalmış.
400 TL. bütçe artırır iseniz şu şekilde bir sistem gayet iyi olabilir;
Monitör :http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler hocam yalnız overclock yapmayı düşünmüyorum hiç bir şekilde ayrıca ryzen almayı istemiyorum şuan için. intel ve nvidia'dan bir öneriniz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewarrior -- 23 Mayıs 2017; 23:5:58 > -
I7 6700 veya 7700 b250 anakart al 8gb ram kasa zalmn z11 700 watt fsp psu al gtx 1060 yada 480 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X