Bildirim
acil skoda 2006 sedan?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Temiz kullanılmışsa alınır. Bende 2005 modeli var. LPG kullanmıyor olmama rağmen km'de 20 krşun altında yakıyorum. Kullanım şekline göre 17-22 krş arası değişir yakışı. Çekiş konusunu da özel bir güç merakın yoksa dert etme. Gayet tatminkar. Benim tek sıkıntım ABS olmaması. Onun dışında gerçekten memnunum.
Fiyat da fena değilmiş. Ben o fiyata vermem kendi arabamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esha -- 10 Ağustos 2010; 11:19:44 > -
gazda performan çok düşüyor haberin olsun kayınpederde var 2005 1.4 75 hp araba performans ve çekişten fena halde düştü
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- benzinli araç rölantide stop ediyor
- skoda octavia 1.0 e-tec alınır mi
- skoda superb paket sıralaması
- skoda hata vites kolu sürmeye devam edilebilir
- skoda octavia 1.6 tdi kronik sorunlar
- superb fiyat listesi
- 2021 skoda superb
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
- skoda ne malı
- yeni octavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X