Şimdi Ara

Acil Tavsiye Blue 1.6 - Egea 1.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Size bir seyler danismak istiyorum.Baslikta yazdigim gibi iki arac arasinda tercih yapmak durumundayiz.

2014 accent blue mode plus - 1.6 dizel, 136bg 6 ileri, 92.000km - 58.500 tl (4 bine yakin hasar kaydi)

2016 egea easy - 1.3 dizel , 95bg 5 ileri, 42.000 km - 62.500 tl (Cok az lokal boya var)

Bizim icin onceliklere gelirsem, onceki arabamiz accent era idi ve onun performansini severdik.Bu performansin altinda bir araba pek istemiyoruz.İleride deger kaybinin en az olacagi arabayi tercih etmek istiyoruz.

Ayrica accent blue tam bizim butcemize gore, egea alirsak birazcik daha borclanacagiz.

Arada kalmamizin sebebi accent bluenin performans olarak onde olmasi,multimedya ekrani,geri gorus kamerasi, egeanin da dusuk km ve garantili olmasi (2021’e kadar)

Son olarak yakit konusunu pek onemsemiyoruz.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı olan blue.

Egea urban olaydı egea ama easy paketini 2 hava yastığıyla uğurluyoruz.

Edit:bluda 2 hava yastıklıymış. Egeaya ayıp ettik. Ama yinede urban egea bakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 13 Eylül 2018; 22:17:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue 5 yıl garantiden çıkmış mı performans istersen sol şeridin Fatih’i önünde

Ege km olarak daha iyi duruyor

Uzun yolda 6vitesi arıyor Egea

Blue istiyorsanız biraz daha indirin fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Mantıklı olan blue.

Egea urban olaydı egea ama easy paketini 2 hava yastığıyla uğurluyoruz.

Blue da 2 hava yastıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru hariç tutarsak egea daha başarılı bi otomobil orası ayrı, neden motoru ayrı tutuyorum derseniz, accent sizin performans isteğinizi daha iyi karşılar.

Ayrıca egea bakacaksınız 65-66 bine urban bulunuyor, easy ile arasında çok fark var, bence kesinlikle urban bakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Eylül 2018; 22:10:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben blue alırdım daha mantıklı duruyor

• motoru yüzünden sadece blue. eğer 1.6 mjet olsa egea derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. Orta paket sandım.
    O zaman egea öne çıkar. Ciddi km avantajı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkiside şirket aracı almayın

• Bu ikilemde bende çok kaldım.

1.6 crdi otomatik 7 vites 136 hp 2015 Accent blue orts paket

1.6 multijet urban/lounge düz vites 120 hp 2015 egea arasında egea yı seçtim kafamdan arayışım bu yönde devam ediyor.

• Accent 55.000 civarına olursa alınabilir. Bu yazılan fiyatlar pazarlık sonrası fiyatlar ise Egea ileriye dönük daha iyi bir yatırım olur
  • Egea 1.6 olmasi lazimdi 1.3 kasaya hafif geliyor.

• İkisi de şirket aracı, alırken 40 kere düşünmek lazım. Performans ve donanımsa amaç sol şeridin fatihi Blue, garantili olsun, başım ağrımasın diyorsanız Egea. Ben Egea derim.
  • Cevaplar icin cok tesekkur ederim.Benim gonlum egeadan babamin gonlu bluedan yana.Accent era olunca bir onceki araba, o performansli motordan sonra hyundaiden devam kafasinda babam.Ben de perdormans acisindan isterim ama yol tutus konusu kafami kurcalamiyo degil.Accent erada yol tutusun y si bile olmayinca hyundaiye cok guvenemiyorum.Blueda bu durum biraz duzeltilmis sanirim ama kafamda soru isareti malesef.

Arac fiyatlari son fiyatlari malesef daha fazla inmiyorlar.

Gonul isterdi ki 120bg egea olsun ama fiyatlari butcemize malesef uymuyor.

Yarin sabah blueya bakacagiz ilandaki gibiyse aliriz gibi duruyor.Olmazsa biraz daha ibre egeaya kayacak gibi.

• Bir taksi şoförü olarak ikisinide kullanıyorum daha önce erada 5 sene sürdüm blue motor olarak performans olarak her türlü üstte 1.3 Egeanin. Blue 700 binde inan daha motor kapağı acmadik sorunsuz araba egea kullananlar da sık sık enjektör sorunu duydum

• Sonuc olarak blue almis bulunmaktayiz.

Direksiyon basina gecmesem de arabanin gucunu yan koltuktan hissettim gercekten.Ara ivmelenmeleri cok hos.Ayrica accent eradan sonra yol tutusu ve fren performansi cok iyi.Tabi accent eradan sonra hepsi harika gelecekti orasi da ayri.

Multimedya ekrani da ayrica goze cok hos geliyor.

Geri gorus kamerasi da hos detaylardan.

Eksi olarak direksiyon derinlik ayarinin olmamasi, koltuk ayarlarinin baya sinirli olmasi, cam acma kapama tuslarinin kalitesizligi, arka kol dayamanin olmamasi gibi seyler sayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunnArs

Sonuc olarak blue almis bulunmaktayiz.

Direksiyon basina gecmesem de arabanin gucunu yan koltuktan hissettim gercekten.Ara ivmelenmeleri cok hos.Ayrica accent eradan sonra yol tutusu ve fren performansi cok iyi.Tabi accent eradan sonra hepsi harika gelecekti orasi da ayri.

Multimedya ekrani da ayrica goze cok hos geliyor.

Geri gorus kamerasi da hos detaylardan.

Eksi olarak direksiyon derinlik ayarinin olmamasi, koltuk ayarlarinin baya sinirli olmasi, cam acma kapama tuslarinin kalitesizligi, arka kol dayamanin olmamasi gibi seyler sayabilirim.
    Doğru karar özellikle aile varsa aslaegea alma diyecektim kalite konusu zaten uzun tartışıldı egeayı almayarak hayatınızı da teminat altına aldınız doğru karar

• Bakım yakıt ve vergi gideri ve yeni bir araç istiyorsanız Egea ama performans istiyorsanız hyundai

• 1.3 egeanın vites oranları çok kısa, uzun yolda çok yorar. Blue iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.