Telefonumu yenilemek istiyorum ancak hangi telefonu alacağıma pek karar veremiyorum. Bugüne kadar genel olarak nokia telefon kullandım. Şimdide nokia C7 ve E72 modelleri var aklımda. Ama diğer telefonlar hakkında fazla bilgim yok. Bildiğim kadarıyla C7 nokia nın en son ürünü ve fiyatı 900 TL civarında. Bu ayarda önerebileceğiniz başka hangi telefonlar vardır? Fiyat performans olarak düşünüldüğü zaman artıları eksileri ile hangi telefon alınır? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Birde ben çok fazla oyun oynayan, uygulama indiren birisi değilim. Daha çok maillerimi kontrol edebileceğim vs. bir iş telefonu gibi düşünülebilir alacağım telefon. Bu doğrultuda symbian yada android işlemci olması arasında ne gibi farklar var?
Nokianin bahsettiginiz modelleri yerine sony ericsson xperia x10 alin daha memnun kalirsiniz
samsung wave 2
Erickson hiç kullanmadım daha önce yabancısıyım. C7 den artıları nelerdir mesela? Eskiden bu işte nokia bir numaraydı ama sanırım özellikle dokunmatik telefonlarda biraz geri kaldı. Erikson bu konuda nasıldır? Bir de HTC desire S i önerdiler. HTC yi de bilmiyorum nasıldır? Samsung Wave 2 ve Samsung galaxy çeşitleri de var. Bu telefonlarda bulunan extra özellikler nelerdir?
900 lira civarina kendim de kullandigim Xperia X10‘u öneririm C7‘den her turlu iyidir eksigi yoktur rahatlikla alabilirsiniz temmuzd 2.3.3 guncellemesi gelecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme