Şimdi Ara

-ACİL- Tera online launcher sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum bu ,repair yaptım olmadı işe yaramadı.Siteye baktım 20.03.2013 patch ile alakalı mı onu da çözemedim.Yardım ediniz.

-ACİL- Tera online launcher sorunu!!!

Race : High Elf (male)
    Class : Priest
    Nick : Armagan
    Server : Veritas
    Guild : Elit Türkler

• Arkadaşlar 10 kişi okumuş 0 cevap bari yorum atın ...
  • Büyük ihtimalle haftalık bakım. Beyaz kısmı mausla seç "weekly downtime" yazar.
  • Neyse kendi sorunumu kendim çözdüm ama diğer benim gibi araştırmadan soran arkadaşlar mutlaka olacaktır.Bu görüntünün tek sebebi yeni patch gelmesi hepsi bu...

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 21 Mart 2013; 14:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

Neyse kendi sorunumu kendim çözdüm ama diğer benim gibi araştırmadan soran arkadaşlar mutlaka olacaktır.Bu görüntünün tek sebebi yeni patch gelmesi hepsi bu...

İyi forumlar.

Aynı sorun bendede olmuş, dün gece oynuyordum, şimdi bi açayım dedim durum aynı.
    Nedir sorun, ne zaman düzelecek, açılacak mı, nasıl açarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

Neyse kendi sorunumu kendim çözdüm ama diğer benim gibi araştırmadan soran arkadaşlar mutlaka olacaktır.Bu görüntünün tek sebebi yeni patch gelmesi hepsi bu...

İyi forumlar.

Aynı sorun bendede olmuş, dün gece oynuyordum, şimdi bi açayım dedim durum aynı.
    Nedir sorun, ne zaman düzelecek, açılacak mı, nasıl açarız?

Yeni patch geldi 2.1 sürümü şuanda download ediyor launcher . Oyuna login oldugumda yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 21 Mart 2013; 14:19:05 >

• Aynı sorun devam ediyor malesef en baştaki ss ile aynı...

Weekly downtime dont worry...

dalga geçiyor sanki...
    beklicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 21 Mart 2013; 14:36:00 >
  • Sorun kalmadı
  • Yeni patch gelmişti kardeş o yüzden öyle oluyordu. Bidahakine öyle olursa bilki ya patch gelmiştir yada bakımdadır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.