Şimdi Ara

Acil Turkcell Hukiki Süreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kullanmadığım, adıma açılmış hattan dolayı yazın bir borç mesajı almıştım. O sıralar maddi durumum iyi olduğu için ödemeyi yapıp kurtulayım dedim. Turkcell aldığı parayla yetmemiş gibi tekrar borç çıkartmış bende Turkcelli arayıp bu borcun bana ait olmadığını bir önceki borcu ödedikten sonra iptal edilmesini istemiştim. Daha sonra -7ay- stb hukuk bürosundan mesaj geldi. Aradım durumu izah ettim, dosyayı icra mahkemesine vermişler. Geçen hafta için kağıt geldiği için bu hafta çarşamba gününe kadar itiraz etme hakkım olduğunu, söyledim. Telefondaki adam yalanları sıralıyordu, yok taksitlendirmeyi ben istemesem yapamazsın gibisinden. Ancak 4 aylık yasal taksit hakkım var. Şimdi göz korkutmak amaçlı bana şu mesajı atmışlar gerçek payı var mıdırı?
     Acil Turkcell Hukiki Süreç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık, Hukuki süreç*

• Borcu gidip ödeyeceğim. Ancak önerim, turkkcell gibi firmalara -kan emici- 1 kuruş para yedirtmeyin. Allah hepsinin belasını versin. Şerefisz, haysiyet yoksunu,, vicdansız, bir kurum kendisi. 15 yıl abonesi oldum, dahada bulaşmam. Daha ileriye girmek istemiyorum ama bu devlette hukuk güçlünün yanında olduğunu bu kadar belli etmesin. 600 lira alacaklı olduğum dava 2 yıldır sonuçlanmadı, turkcell 5 günde bunları yaptırttı. Devlettem 1500 lira alacağı olan adam, parasını alamadığı gibi kullanmadığı hattın borcunu ödeyecek. Bende devleti icraya verip faiziyle isteyeceğim, yeter ulan bu kadar tavuk yerine konulmamız.

• Iyide hocam siz niye ödüyorsunuz ? Verin bir avukata anında çözer olayı. Turkcell'den müşteri sözleşmesi istenir sizin ve sözleşmedeki imza karşılaştırılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Iyide hocam siz niye ödüyorsunuz ? Verin bir avukata anında çözer olayı. Turkcell'den müşteri sözleşmesi istenir sizin ve sözleşmedeki imza karşılaştırılır.

Yarın icraya gelecekler yoksa.

• Gelsinler. Posta ile imzalı bildirim yapmadıkça icra yasal değildir. Avukat sadece göz korkutuyor.
  • Turkcelli aradınızmı, öyle bir borç varmı hakikaten. Dolandırıcılık vakasına benziyor.

Mesajda yazanların hepsi palavra. O dönemler geride kaldı. Ne kapınızı çilingirle açabilir, ne de eşya kaldırabilirler. Hepsi hukuk dışı işlemler. Hakikaten böyle bir borcunuz varmı bilmiyorum ama, o size gelen mesaj palavralarla dolu ve bana gelen dolandırıcılık mesajlarına çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 21 Nisan 2015; 15:32:07 >
  • http://stbhukuk.com/

HÜRRİYET MAH. DOKTOR CEMİL BENGÜ CAD.

NO:21 D:4 ÇAĞLAYAN/İSTANBUL

E–Mail : senaybekgoz@stbhukuk.com

TEL : 0 212 998 0 STB(782)

TEL : 0 212 998 0 160

Arayıp konuşun. Muhtemelen Turkcell borcu alamayacağını anlayınca başka firmaya sattı. Atıyorum 50 liralık borç varsa 30 liraya böyle firmalara satıyor beklemeden uğraşmadan paranın önemli kısmını kurtarıyor.
  • Borç turkcel'de görülüyor, ödedim. Posta takip dosyasını dedemler almış bu yüzden ödemeye mecburdum. Ancak hat kendi isteğimle açılmadı, karşı dava açmayı düşünüyorum, neler yapmalıyım?

• bi dal versene kullanıcısına yanıt
    Alacak verecek olayından çok ortada bir suç olduğu için savcılığa evrakta sahtecilik suçundan şikayette bulunmanız gerekiyor. Turkcell'den abonelik sözleşmesi ve kimlik fotokopisi istenecek, sizden de imza ve yazı örneği alınıp karşılaştırılacak.
  • Arkadaşlar atılan mesajda yasal olmayan birşey yokki.Tebligat kesinleştikten sonra avukat hertürlü yasal işlemi yapabilir haciz kalktı diye bişey yok.Sadece prosüdürleri değişti .Örn; buzdolabın hayatını idame ettirbilmen için gerekli oldugundna ancak ıkı tane ıse bırı alınabılır ama çamaşır mak. bulaşık mak. tv. pc cebındekı cep tlf dahi haciz mahalinde alınabilir.İnsanlara sürekli birşeyler yanlış aksettirildiği için herkes yanlış öğreniyor.He tebligat kesinleşmeden de ihtiyati haciz kararıyla adresine hacze çıkabilir hertürlü eşyanı haczederek işlem yapabilir yediemin deposuna kaldırabilir.İcra takip memuruyum ben ve bu işlemler malesef borcunu takip etmeyen yada ödemeyen kişilere yapılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.