Şimdi Ara

Acil Vodem 3g sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun vodem aldim ,yukledim laptopa .Ilk 30sn girdi sonra kesildi .Simdi cevirmeli baglanti olaqak geliyor ,ue cihaz yok diyor sorun cikiyor sebep?

• hangi modelini aldın söyle bildiklerimizi yazalım..bende şu an vodemnet kullanarak yazıyorum vodafon aylık 7.5 tl olan paket
  • 1-önce başka bir usb porta tak
    2-cihazları yöneti tıkla.. burada vodem modelini bul üzerine hafifçe tıkla,sonra düzenle menusunden şebekeleri değiştir.
    3-ya da aynı yereden cihazı kaldır.sonra vodemi çıkar tak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 18 Ekim 2010; 21:01:50 >
  • E160e hsdpa arkadasim .Peki sen hizindan memnun musun? Bide bunu cvplarmsn
  • ben yaz döneminde 3 g avea ve 3 g vodafon kullandım.bulundugum yerde çekim alanları gayet iyi idi.3 mbit kadar çıktı.ama şu an izmirdeyım evdeki interneti yazlıga taşıdıgımızz için burada adsl yok,şu an vodafonun aylık 7.5 lira olan pakertını kullanıyorum.forumları, gazeteleri çok rahat açıyor.postalarımı alıyorum.messnger i denenemedim.sadece video izlenmez tahminim...hız 15-20 kps civarı...
  • Video izlemiyrum zaten .Benim baglantilarim hep kopuyor anliyamadim gtdi ya .
  • arkadaşlar sorunu çözdüm ne alaka diyebilirsiniz ama yapmadığım şey kalmamıştı çıldırmak üzereydim...birde bunu deneyeyim dedim. anakartın üstünde kuzey köprüsünün üstünde bir soğutucu var onu söktüm ve arasındaki termal macunu yenileyerek güzelce tekrar taktım(belki ısındığı için kapatıyodur dedim)...şimdi canavar gibi çalışıyo..kopma falan yok......tavsiyem bir deneyin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.