microsoft sitesinden indirdiğim sp2 dosyasını nlite yada nero yardımıyla iso dosyası olarak cd ye cekecegım fakat:bu indirdiğim dosya kendinden bootlumudur acaba yoksa ben ayrıca bott dosyası cekip sp2 dosyasına ayrıyeten eklememmi lazım acil yardım lütfen arkadaslarım..veyahut baska neler yapmam lazım eksiğim varmı bilgi verırsenı sevınırım.
nlite kuracak sp2 dosyasını program üzerinden aldığın xp imajının içine gömeceksin bunun dışında yapacağın birşey yok program son adımda hazırladığın taslağı boot edilebilir halde cd'ye yazacaktır. program türkçe olduğundan okuyarak kolayca yolunu bulabilirsin.
ben bunu indirdim zaten arkadasım..kendinden sp2 li xp dosyası bu.normal xp üstüne sp2 yüklenmesi yok yani. yani direkt yüklemeye baslayabilirim değilmi. iso dosyası olarakmı kaydedecegım?
tamamiyle yanlış yoldasın doğru olduğunu düşünerek yazdığın cümlelerin tamamiyle yanlış öncelikle bunun farkında olmalısın.
linkini verdiğin dosya xp için hazırlanmış .exe uzantılı sp2 paketidir xp kurulum dosyaları ile uzaktan yakından alakası yoktur iso'ya çevirmek falan gibi bir durumda söz konusu değildir sp1 yüklü sistemine win ortamında direk exe'ye çift tıklayarak kurabilirsin.
gömülü cd hazırlamak istiyorsan nlite ile yazdığım şekilde yapacaksın.
peki bana yardımcı olabileceğiniz xp kurulum cd si adresi verebilirmisiniz?
lisanssız yazılım adresi vermek yasaktır. (forum kuralları dahilinde) !
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
cok zekisin demesen bilmiyorduk..ya kardeşim bari bayramda birine iyiliğin olsun yasak oldugunu biliyoruz belirtmene gerek yok.isteyen yardımını yapar yapmaz o ayrı.
cok zekisin demesen bilmiyorduk..ya kardeşim bari bayramda birine iyiliğin olsun yasak oldugunu biliyoruz belirtmene gerek yok.isteyen yardımını yapar yapmaz o ayrı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme