Şimdi Ara

Acil Yanıt Aranıyor? Web Sayfasıyla Ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir web sayfası yaptım ve siteyi hostinge upload ettim. Ancak benim bilgisayarımda olan yazı fontları başka bilgisayarlarda olmadığından bu yazılar arial font üzerinden yayınlanıyor. Bilgisayarımda olan yazı fontunu hostingimde nereye yüklemeliyim? Ya da bu fontların gösterilmesi için değişik bir formül var mı?

Şimdiden Teşekkürler... Herkese Kolay GeLSiN...

• NASIL FONTLAR BAŞKA BİLGİSAYARDA YOK? İYİCE AÇIKLARMISIN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 4 Ocak 2006 20:35:26 >
  • Arkadaş x adında bir font kullanmış. Ama bu font her bilgisayarda kullanılan bir font olmadığı için o fontun bulunmadığı bilgisayarlarda arial olarak görülüyor.

Web sayfana uyarı olarak o fontun yüklenmesi gerektiğini yazabilirisn. Ama ben olsam sadece şekil bir yazı göreceğim diye tutup ta fonto yüklemem. Hele korsanlığın azdığı bugünlerde. Her bilgisayarda bulunabilecek fontları kullanmanı veya eğer o fontla yazdığın yazı çok fazla değilse resim dosyası olarak sayfanda kullanmanı tavsiye ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

NASIL FONTLAR BAŞKA BİLGİSAYARDA YOK? İYİCE AÇIKLARMISIN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borasensoy

Merhabalar...
    Ben bir web sayfası yaptım ve siteyi hostinge upload ettim. Ancak benim bilgisayarımda olan yazı fontları başka bilgisayarlarda olmadığından bu yazılar arial font üzerinden yayınlanıyor. Bilgisayarımda olan yazı fontunu hostingimde nereye yüklemeliyim? Ya da bu fontların gösterilmesi için değişik bir formül var mı?

Şimdiden Teşekkürler... Herkese Kolay GeLSiN...

bi yöntemi vardır ama ziyaretcinin bilgisayarına font dosyasını yükleticeksin falan kimse hoşnut olmaz bundan, en iyisi sen o yazicağin yazinin resmini al kendi pc.nde ve resim olarak koy web sitene.
  • teşekkürler arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı. kendinize iyi bakın. tekrar görüşmek üzere. saolun...
  • font çok önemliyse en gerekli yerlerde resim yaparak kullanabilirsin ben öyle yapmistim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.