Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi gaming 970 anakartım var Ve Amd fx 9370 işlemcim Bilgisayarı ilk aldıgımda bu ikisi takılıydı
    çalısıyordu Fakat anakart da ses problemı nedenı ıle garantiye verdım bana geri sıfır anakart verdıler aynısını simdi ben anakartı taktırdım fakat işlemci sorunu var 200w diyo yani 220 wat işlemcim . daha onceden bunu takmıslar calısıyordu . bunu tekrar takamazmıyım ne ayar yapmam gerekıyor yoksa guzelım işlemcimi ucuzdan satacam kafayı yedim

• TotalGangster T kullanıcısına yanıt
    970 chipsetli anakartlar fx 9370 i desteklemiyor diye biliyorum,bios update yapmayı dene
    yapsan bile çalışıcağını zannetmiyorum,yani pc açılsa bile yük'e bindigi anda donup kalıcaktır
    normalde anakartın 9370 desteği yok bios update yapmayı dene veya biostan işlemci hızı düşürülüp çalışıyordur aklıma gelen bunlar
  • Peki bios updateyi nasıl yapacagım
  • En iyisi ben işlemcimi satıp anakarta uyan bi düsük serisini alayım bios felan update yapmadım daha once komple de bozmak istemem elımdekınden de olabilirim sonra :)
    açılıp bios ekranında mı kalıyor bilgisayar yoksa hiç görüntü gelmiyor mu
  • 200 w thermal design dıye birsey yazıor yani 200 wat üzeri oldugu icin islemciyi kabul etmiyor . bundan 7 ay once aldgımızda 2 sini bir almıstık uyumluydu yeni guncelleme mı ne gelmıs smdi uyumlu deıl benı zorda bıraktılar yanı 6 ay kullandım bu anakartta bu ıslemcıyı smdi kullanamıyorum ayar gerekıyor onu da ben bilmyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    https://www.technopat.net/2015/01/16/amd-fx-9590-ile-oyun-testleri/ bak burada kullanmışlar işlemciyi senin anakart ile videoyu izlemedim ama bak oradan bios ayarlarına falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.