Bildirim
Acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu ekranda donuyormu?
eğer donuyorsa biostan full screen logo yu kapatıp donan ekranın görüntüsünü buraya koy
ayrıca biosta boot seçeneklerinde efı boot varsa kapatmayı dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 3 Nisan 2017; 14:9:12 > -
Ekranda donuyor kalıyor.efi kapalı denedim hdd görünmüyor pc de ,format denedim herşey yaptım yok.
Hdd motor dönü yor ama görmüyor
Boot seçeneği,kablo vs herşeyi yaptım .direk acarsan bu hata iletisi yok format için açılırsa yeni kurulum da hdd yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemde kaç hdd var? tek hdd deneyin kabloyu başka soketlere takın. Sıfır kablo deneyin.
Boot seçeneklerinde görmesi lazım. -
Malesef herşeyi yaptım ayni kablo başka hdd görüyor,şöyle birşey var elektrik kablosu olan soket düz değil tırnaklı olan tarafı kırılmış,soket yerine oturuyor ama şöyle diyim sata kablosu nu ters bile taksam giriyor artik soket tırnağı kırılınca düz olmuş hdd tarafi sorun ordan oldu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet olabilir garanti varsa anakartı yollayın baksınlar. Geçmiş olsun. -
İlgi alakadan dolayı teşekkürler arkadaş lar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- anakart neden yanar
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- start pxe over ipv4
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- modem tamiri
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- ekran videosu alma
- telefon şarj olmuyor
- windows ekran görüntüsü alma
- 0xc00007b hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X