Bildirim
acil yardım !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam sorunu açıkca belirtirsen. hata mesajı geliyormu? birde bu siteler aynı hatayı bendede veriyordu.eğer sadece site açılmıyorsa belki DNS problemi vardır. sitelerin IP sini alamıyordur.modemi formatllayınca düzelir.... -
youtube, google, neredeyse heryere giriyor bir problem yok ama mynet,msn, live messenger bir türlü girmiyor sayfa bulunamadı diyor uzun bir beklemeden sonra. Modemi bir kac kez resetledim ama çözülmedi problem anlamadım gitti neden kaynaklanıyor ayrıca 3 gündür devam ediyor bu problem. -
şunu dene
konsolda
ipconfig /flushdns
yaz entırabas
bu komut bilgisayarın önbelliğindeki dns kayıtlarını siler
ayrıca c:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki
hosts dosyasını notepadle aç
en altsatırda
127.0.0.1 localhost
dan başka bir girdi varsa sil !!!
bunlar çözmezse arkadaşımızın dediği gibi modeme res atarsan düzelmesi gerekir
yine olmazsa busefer dns i ethernet kartının ayarlarında manuel olarak girmeyi dene
internette bir sürü dns var ama ben birtane vereyim sana
216.239.32.10 -
teşekkürler yardımın icin deneyecegim. -
ya arkadaşlar bende de bı sorun var..ınternet hıc yokk...format atttım pc'ye ..butun drıverları yukledım ama ınternet yok..vestel veezy markası..lutfen yardım edın -
yok bir türlü olmuyor kafayı sıyırcam heryere giriyorum ama msne mynete win update sitesine girmiyor nasıl iş anlamadım gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X