Şimdi Ara

acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 corolla gli var 14.5 diyorlar araba baya temiz iki parçası solmadan dolayı boyanmış lütfen fiyat hakkında fikrinizi yazarmısınız

• 2 paröa boyalı 14,5 alma derim. aynı fiyata 2001-2002 vwti corolla aşabilirsin.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: korucuk

Arkadaşlar 97 corolla gli var 14.5 diyorlar araba baya temiz iki parçası solmadan dolayı boyanmış lütfen fiyat hakkında fikrinizi yazarmısınız

ben 1.5 ay önce 81000 km deki 96 model gli mi 14.200 e takasla verdim toyotaya. boyası falanda yoktu sorunuda yoktu. bahsettiğiniz aracın km sini bilmiyorum ama 60000km den fln fazlaysa boyalı bi araç için bu fiyat yüksek gbi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 14 Eylül 2008; 19:00:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korucuk

Arkadaşlar 97 corolla gli var 14.5 diyorlar araba baya temiz iki parçası solmadan dolayı boyanmış lütfen fiyat hakkında fikrinizi yazarmısınız

aracın km sini yazmamışsınız. 14.5 birazcık fazla gibi. 14.5 diyorlar ama pazarlık payı yokmu? ama araç gerçekten temiz, bakımlı ise 300-500 fazlaya bakmayacaksınız. gli lerin fiyatı 13-15 arasındadır
    boya meselesine takılmayın. eğer aracın değişeni veya darbesi yoksa boyayı kafanıza takmayın.

o fiyata vvt-i motorlu 2001-2002 model alabilirsin. ama temizini bu fiyata biraz zor bulursunuz.

ayrıca 97 model araç için 150.000 km fazla değildir.
    ama 2002 model bir araç için 150.000 km fazladır.

bu kriterleride göz önünde bulundurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisherman06 -- 14 Eylül 2008; 22:02:20 >

• o fiyata zorlasasn specıal bulabilirsin ben sitede ilanım vardı 96 gli bi bakarsan 13000 e verdim sağ çamurlukta işlem vardıı km si ise 180 binde idi ona göre kıyasla ama gönlünü kaptırdıysan o ayrı
  • Fiyat güzel hocam daha ne olsun. XEİ'ler o paraya gidiyor. Hele ki piyasası olan arabalar bunlar. Kolay kolay kelepir denk getiremezsiniz. Special alabilirsin zorlarsan diyen arkadaşlar var ama Specialler 16'yı zorluyor kimi zaman...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.