Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce yurtdışından gelme İphone 4s aldım. Telefonu açtım 2 gün Türkiye'de kullandıktan sonra Kıbrıs'a gittim öğrenci olduğum için herşey sorunsuz kullanılıyordu yalnız dün tekrar Türkiye'ye dönüş yaptım ve Türkiye turkcell hattımı takınca servis yok sorununu yaşamaya başladım ama Kıbrıs turkcell hattımı takınca sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Telefonumun pasaport kaydı yok acaba bu yüzden mi Türkiye turkcell hattımı çalıştırmıyor ? ama işte dediğim gibi Kıbrıs hattımı çalıştırıyor cihaz burda sıkıntıyı anlamadım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tazzz_mania

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce yurtdışından gelme İphone 4s aldım. Telefonu açtım 2 gün Türkiye'de kullandıktan sonra Kıbrıs'a gittim öğrenci olduğum için herşey sorunsuz kullanılıyordu yalnız dün tekrar Türkiye'ye dönüş yaptım ve Türkiye turkcell hattımı takınca servis yok sorununu yaşamaya başladım ama Kıbrıs turkcell hattımı takınca sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Telefonumun pasaport kaydı yok acaba bu yüzden mi Türkiye turkcell hattımı çalıştırmıyor ? ama işte dediğim gibi Kıbrıs hattımı çalıştırıyor cihaz burda sıkıntıyı anlamadım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Saygılar..

Dostum cevabını kendin vermişsin zaten; pasaport kaydın yok ve BTK tarafından engellenmiş GSM özelliğini kullanman. Telefonunu son 1 ayda yurt dışından Türkiyeye giriş çıkış yapan bir pasaportla kayıtlı hale getirebilir ve telefonunu kullanabilirsin. Kayıt ettirmezsen kullanamazsın.

Şu adresten telefonun Türkiyede kayıtlı olup olmadığını görebilirsin imei numaranı girerek;http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 20 Nisan 2012; 19:01:25 >

• Kardeşim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.