Bugün veya yarın Nikon D3100 vr kit alıyorum , ama hala nereden almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. İstanbulda yaşıyorum bütçem 1200 tl civarı . Carrefour'da 1100 liraymış d3100 , bazıları alma diyo oranın garantisi yok falan. Hayyama git diyenler oluyo hayyamın fiyatlarıda hiç ucuz değil ki internetten baktığıma göre.
Acele etmiyorum aslında bayadır araştırma yapıyorum 1 ay oldu fiyatlarda hiçbir oynama yok, benim bütçem 1200 lira civarı 1300 lira çok fazla ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikoncuu
Bugün veya yarın Nikon D3100 vr kit alıyorum , ama hala nereden almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. İstanbulda yaşıyorum bütçem 1200 tl civarı . Carrefour'da 1100 liraymış d3100 , bazıları alma diyo oranın garantisi yok falan. Hayyama git diyenler oluyo hayyamın fiyatlarıda hiç ucuz değil ki internetten baktığıma göre.
Hayyam'daki bir dükkan. Dükkan garantisi veriyor. Ben D7000 aldım sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. Boşu boşuna garanti zavazingosuna daha çok para vermenize gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
Orijinalden alıntı: Nikoncuu
Hayyam'daki bir dükkan. Dükkan garantisi veriyor. Ben D7000 aldım sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. Boşu boşuna garanti zavazingosuna daha çok para vermenize gerek yok
Teşekkür ederim yardımlarınız için , carrefourdan 1100 liraya 24 ay ithalatçı firma garantili aldım, taş gibi makine hiç bir sorun yok :))
Hayırlı olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: ufukdeniz
Hayırlı olsun :)
sağolun , ilk makinem olucak kullanım klavuzu çok karışık geldi ayar falan yapılması gerekiyor mu? gerekiyorsa ne ayarları bunlar? Tekrar teşekkürler
İnternetteki videoları izlemeni tavsiye ederim. Ciddi derecede yardımcı olacaklardır sana.
quote:
Orijinalden alıntı: ufukdeniz
İnternetteki videoları izlemeni tavsiye ederim. Ciddi derecede yardımcı olacaklardır sana.