Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gecen cuma bir bilgisayar topladım ve cmt windows kurarken mavi ekran üzerine windows bir hata ile karşılaştı ve bu nedenlen kapatılcak seklinde uzayan mavi üzeri beyaz yazıylan karşılaşıyorum
    aldığım yere götürdüm satıcı çocuk ram dendir götür tekniğe baksınlar dedi teknik servis te de windows yuklenirken sorun çıkıo yukarıda ram den dolayı olabilceğini söylediler 2 kere windows yükledik bi sorunla karşılaşmadık dediler aldım eve geldim sistemi onların windows u test amaçlı olduğundan sildiler kendi windowslarını kendi windows umu yuklerken sorun çıkmaya dewam etti en sonun windows u yuklemeyi başardım ama bu sırada da microsoft a rapor olarak gönderilecek uyarı ekranın da 2 hata çıktı ve driver ları yüklerken sistem restart attı

windows um da bi sorun olmadığı biliyorum ve tahmini sorunu ram den kaynaklandığını zannediyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa bi yardım etsin lütfen

• yüklediğin windows cdsi sağlam'mı?? kendin başka cd'le dene birkere daha,"emin ol"
    (cd zarar görmüş olabilir)
  • elimde 3 tane farklı herbiri ayrı ayrı bilgisayarlarda sorunsuz çalısan windows var
  • her 2 tarafta ram den demiş birde ramleri deiştirmeyi deneyin. mesela arkadaşınız pc sindeki ram i ödünç olarak alın ve deneyin belki ramlerdendir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.