Şimdi Ara

acil yardım 1.2 16v opel corsa cekısı nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yok bu araba cekmez fılan dıolar canım sıkıldı.bılgı sahıbı olan cvp yazsın

• cekmez ewt doooru demiş diyen kişi
  • aldırma çekmez diyenlere kullanmışlarmı

http://forum.donanimhaber.com/m_19085495/mpage_4/tm.htm
  • Kullanmadım ama araçta bulundum rampada pek gitmiyordu.
  • Aynen bende kullanmadım fakat arabada 4 kişi vardı egimli bir rampada zorlanıyordu. Fakat şehiriçi için ideal bence.
  • 1.2 motorun çekebileceği kadar çeker mutlaka. Tabi ki zorlanacak. Hem küçük hacim hem 200bg falan mı olsun istiyodunuz? Beklentiniz neydi ki bunu sordunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 27 Aralık 2007; 1:00:24 >
  • ben 1.2 16v corsaya 3 yıl bındım uzun yola nezaman cıksam ıbreyı sonuna kadar dayıyordu 197 km 5 vıtesde elektrık kesebılen bı moturu war

ozaman ehlıyetı yenı almıstım arabayı agresıf kullandığım zamanlardı bu arabayı benım gıbı test edebılen bırı daha cıkmamıstır

sehır ıcınde cok atak cok keyıflı bır araba 1 kere bıle olsa 1.4 motorlu bır arabanın gerısınde kalmadı 1.4 ler sınıfında yuzumu hıc kara cıkarmadı sehır ıcınde 1.6 lar ıle cok rahat bas edebılırsın

cunkı araba cok hafıf 875 kg bu hafıflık oldukca atak olmasını sağlıyor ama 4 kısı bınınce ısler deyısıyor berbat olmuyor ama pek tat wermıyor

arabanın tek dej avantajı suspansıyon bıraz yumusak bunuda 4 tane spor yay ıle halledebılırsın

acil yardım 1.2 16v opel corsa cekısı nasıldır

• bu 875 kg olan araç kaç beygir ki ?

iyi gitmesine imkan yokda sadece yokuşlarda gitmeyebilir. torku çok düşük oluyor bunların 100-105 gibi bişeydir heralde
  • 1.6 gibi olmaz hiç bi zaman ama küçük motorlu bi çok araca göre iyi yarım saat kadar kullandım fena değil 4 kişi vardı geç devir alıyo ama aldımı gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

bu 875 kg olan araç kaç beygir ki ?

iyi gitmesine imkan yokda sadece yokuşlarda gitmeyebilir. torku çok düşük oluyor bunların 100-105 gibi bişeydir heralde

aslında heryerde 65 dıye gecıyor ama bu arabalar 75 beygır tork 125 nm bır sonrakı kasa corsa ıle ıle aynı motoru kullanıyor yenı corsada 75 hp dıye yazıyor saten

inan bana bu araba tek kişiyken vahşi bi kısrak gıbı oluyor

en azından bızım araba oleydı bız 15.000 km de aldık motoru cok guzel acılmıstı hayret edıyodum 1.2 araba bolemı olur dıye
  • 1.2 16V 80 beygir, 110 tork. hiç fena değil, kasanın hafif olması performans için avantaj diyebilirim. yeni corsaların kasası ağır olduğu için 1.2 yetersiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.