Şimdi Ara

Acil Yardım 30 dk da kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler hepinize sorunumu tam anlamıyla anlatmak istiyorum.

öğrenciyim vaktim pc başında tezle uğraşarak geçiyor.

Forumda dolaştım internette çok araştırdım sorunuma bi çözüm bulamadım bilgisayarım asus k55vj her 30 dk da bir kendini kapatıyor. ısınma sorunu yok oyun oynasamda pc boşta çalışsada yine yarım saatte kapanıyor karabükte tamirciye götürdüm oda bi çözüm bulamadı. Format attım Bios pilini çıkartıp taktım ramları denedim yine aynı sorun yarım saatte kapanır bios güncellemesi yapmayı denedim asusun sitesinde olan biostan daha güncel bi sürüm kullanıyormuşum oda olmadı artık çıldırma safhasına geldim lütfen yardım edin

• Dostum denetim masasından bir güç seçeneklerini ayarla istersen.
    Planları kendine göre ayarlayıp kaydet bakalım ne olacak.
  • onlar ayarlı zaten yani ekran kapatmayı filan diyorsun sanırım onların hepsi hiçbir zamanda ayarlı
  • Sabit disk kapatma ve uyku moduna alma falan.
  • sabit disk kapatma süresi 20 dakika olarak gözüküyordu onu hiç bir zaman yaptım bu sorunuma çözüm olabilir mi acaba
  • olabilir dostum bir dene bakalım
  • denedim normalde 10 dk sonra pcnin kapanması lazımdı en geç yarım saate sorun çözüldü veya devam ediyor diye cevap atacağım buraya çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklasık bir bucuk saat oldu pc kapanmadı sizin söylediğiniz şeyden de olabilr veya ben bios pilini çıkartıp takmamıştım ondanda olabilir çok sağolun yardımınız için sorunum çözüldü şuan
  • Güzel dostum çözüldü ise
  • 1 gün kapanmadı pc ama az önce kapandı açtım yarım saat sonra yine kapandı yardımcı olabilecek var mı
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu delirtti bu bilgisayar beni
  • HP 650 laptop aynı sorun bendede var 30 dakika sonra elektrik gitmiş gibi kapanıyor .Isınma olsa değişken sürelerde olurdu süre sapmıyor her defasında farklı işlemler yapıyorum
  • Pc tamamen elektriği kesiyormu yoksa ışıklar yanıp fan çalışırken ekranmı gidiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim pc de her 120 dakika da bir kapanıyor, sabit olarak, 120 dakika olunca elektriği kesmiş gibi oluyor. Güç seçeneği vs değil, sabit disk kapatma zamanı felan da değil. Bende çıldırmak üzereyim bi çözümü bişeyi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.