Şimdi Ara

Acil yardım!512 mblık ramim 256 gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 3.2 mhz işlemcim 256 mb atı exspress200 series ekran kartım 512 mb ddr2 522 veya 533 mhzde ramim var Anakartım foxconn
    Bnm sorunum şu...
    512 mblık Ramim oldugu halde 256 mblık performans alıyorum ve bilgisayarımda sistem özelliklerine girdigim zaman 256 mb ram olarak gösteriyo!Söylediklerimde her an gibi bir yanlıslık yok ramimin 512 mb olduguna eminim ve 256 olarak gösteriyo
    Vista yüklemeye kalkıstım sisteminizde 256 mb ram bulunmaktadır vistayı yüklemeye izin yok diye bi uyarı verdi

Arkadaslar Lütfen Öneri ve Cvplarınızı bekliyorum ne yapmam gerekir??Yardımcı olmaya calısan arkadaslar +rapler benden

Şimdiden Tesekkür ederim

• slm dostum bios ta remap memeory size diye bi özellik varmı eğer varsa enable yap bi dene bide ramin 512 olduğundan eminmisin cpu-z ile bi bak istersen
  • Ayrıca Farklı slotlarda takıp deneyin.
  • Farklı slotlardada denedim ancak degişen birşey olmuyo!Ramin 512 mb olduguna eminim ayrıca ramin üstündede 512 mb yazıyo remap memeory diye birşey bulamadım biosta!

Düzeltmeyi bilen yokmu arkadaslar önerileriniz benm için degerli önerilerinizi bekliyorum
  • ayrıca cpu-z programı ile tarattım söyledigim gibi 512 mb gösterdi oda herşeyin çaresi var bnm sorunumun çaresi yok sanırım yardım plzz kafayı yiycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB mı 256 GB mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.