19v 6.3 amper adaptörüm bozuldu ve şuan elimde 18.5 v 3.5 amper adaptör var bunu kullansam zararı olur mu ? duyduğuma göre değerleri düşük olduguiçin kullanabilirmişim fakat daha uzun sürede şarj edermiş amper değeri düşük olduğu için bunun haricinde başka bi sorun olurmu laptop eski garanti süresi geceli cok oldu yeni bi adaptör almaya 70 80 lira vermek istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum
Pc açıkken o adaptörle kullanmayın verdiği amper değeri çok düşük ama Kapalı şarj eder belki 19 ile 18,5 arasında çok az bi voltaj farkı var sorun olmayabilir ama denemeden bilemem
Ama pc açıkken heleki bataryayı da çıkarmış iseniz kesinlikle kullanmayın İşlemciyi yük altına sokacak oyunlardan kaçının
Amper değerinin düşük olması iyi değil kötü bi durum Mesela orjinalden daha fazla güç sağlayabilen batarya örneğin 7 a sorun çıkarmaz
şuan bilgisayar acık ve şarj ediyor çalışmada sorun yok sanki ama amper kucuk olması sadece daha uzun sürede şarj eder dendi burda bu doğrumudur ? bide dielm işlemciye cok yuk bindi photoshop kullanıyorum işim gereği pc ye mi zarar veriri yoksa adaptörü mü yakar ?
Çalışıyosa iyi ,evet amper düşük olduğu için geç şarj etmesi doğrudur Şuanda laptop un batarya takılı kullanıyosunuz zannedersem
Bu şarj aletini laptopun bataryası sürekli takılıyken kullanın Eğer batarya takılı olmadan sadece adaptörle kullanırsanız pc ye zarar verebilirsiniz
Onun dışında şuan çalışıyosa yani gücü laptopun bataryasından alıyosa kullandığırız program bi zarar vermez Sadece laptopu bataryasız kullanmayın Kolay gelsin
cok teşekkür ederim cevabın =) kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme