Şimdi Ara

ACİL YARDIM - Araba çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 model BMW 3.20CI aracım çalışmıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum, arabayı çalıştıramıyorum. Marş basıyor ama gerisi bir türlü gelmiyor. Sanki yakıt gelmiyor gibi hissediyorum. Araç lpg'li. Benzinin bitmiş olma ihtimaline karşı 10 lt benzin alıp koydum. Bu arada daha önce hiçbir sorun yoktu.

Acil önerilerinizi bekliyorum.

( Gece burada 0 derecenin altına ilk defa düştü.
    Ankaralıyım 1 haftadır Elazığ merkezdeyim. Kimseyi tanımıyorum. Bir usta bile getirtemedim. İnternetten bulduğum usta numaraları da ha geldim ha gelcem derken ne gelen var ne giden. Koca binada bir usta tanıyan da bulabilmiş değilim )

• Anlattıklarınızdan ateşleme problemi gibi gözüküyor. Her hangi bir durumda daha önceden aracınızın çalışmama problemi oldu mu ?
  • Aynisi basima geldi kendi aracimda polo marka 2000 tl masraf var dediler durup dururken calismadi beyin bozuk dediler sokmemiz lazim 2000 tl tutar dediler sinirden kurdalarken soket ciktigini gordum taktim calisti sonra halimi sen dusun artik ssninkide oledir iyi bak motorun ic taraflarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum. Araba biraz önce çalıştı. Elazığ'da BMW'den anlayan bir tek usta bile bulamadım. Şu anda sorun görünmüyor. Yarına Allah büyük.
  • Hazır çalıştırabilmişken BMW arıza teşhis kablosu olan birini bulabilirseniz arıza okutun ve hataları sildirin. Arıza Kodları size bir fikir verir. Arıza vermiyorsa aküden başlayarak ateşleme sistemini kontrol ettirin. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı benzin pompası kaynaklıda olabilir sıralı sitemde araç benzinde çalışıyor pompa bozuksa çalışmayabilir daha önce 2001 marea araçta başıma geldi ordan biliyorum. eğer problem tekrarlarsa aracı direkt lpg ile çalıştırmayı deneyin benzin pompasında sıkıntı varsa araç lpg ile sorunsuz çalışacaktır. bulunduğunuz yerde hava soğuksa lpg beyni motor ısınmadan lpgyi açmayabilir bu da ihtimaller dahilinde
  • Teşekkür ediyorum. Bana da ateşleme sistemi gibi geliyor. Bırakın cihaz bulup arıza kayıtlarına bakmayı, usta bulamadım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.