Şimdi Ara

Acil Yardım (Bilgisayarım da ki problemi bulamadım öldü pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dun aksam yagmur yagdı, elektirikler kesildi geldi

bilgisayarı actım normal acıldı fakat windows ekranı geldi ardından 1 2 dk sonra mönitor gitti ama bilgisayar hala calısmaya devam ediyor

ve simdi size denediklerimi sayıyım;

-. Ekran kartını (hem kendi hemde) başka bir PC'de denedim,

-. RAM'leri (hem kendi hemde) başka bir PC'de denedim,
    -. Monitör'ü (hem kendi hemde) başka bir PC'de denedim,
    -. Power Suply'ı (hem kendi hemde) başka bir PC'de denedim,
    -. HDD 'mi (hem kendi hemde) başka bir PC'de denedim,
    -. Anakart (motherboard)'ı değiştirdim aynısından bir tane daha aldım, (belki slotları yanmış olabilir diye)

-. Monitör Kablolarını değiştirdim, sıfırladım farklı monitör denedim,
    -. Bilgisayara Format attım , FDISK attım,

Birtek işlemciye dokunmadım ona da yarın dokunmayı planlıyorum çünkü başka deneyecek hiçbirşey kalmadı ..

Yardımcı olabiliceğiniz herhangi bir konu varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.. Çünkü çaresiz bir şekilde çözüm arıyorum ..

• yorum bulamadım geçmiş olsun diyeyim
  • bipleme varmi ?
  • Hayır bipleme de yok maalesef.
  • Yapabilirim diyorsanız:
    Kasayı komple söküp bütün parçalarını çıkarın..
    Güzel bir şekilde işlemci ram ekran kartını temizleyip daha sonra bunların montajını yapın..
    Power suply takıp donanımı kasaya takmadan test etmeye çalışın..
    En son olarak eğer PC windows u açıyorsa ananakartın kasaya temas etmediğinden emin olacak şekilde kasanızı toplayın..
  • Dediğiniz herşeyi denedim sorun gene aynı, hala çözebilmiş değilim, kafayı yemek üzereyim şuanda :-/ sıfırdan PC alsam aynı problemi yapıcakmış gibi gelmeye başladı artık çünkü

Sıfır PC den bu yana değiştirmediğim tek şey işlemci kaldı ..
  • Gecenlerde benzer bir sorun yasadim belki aynisi arastirdikdan sonra bipleme olmassa ya ankart ya islemci anakart atx kablosunu sokup pc acma tusuna 10 sn basili tutun sonra kabloyu takip deneyn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Power Supply'dan gelen kablolardan mı bahsediyorsun, çünkü kartımdan çıkan tek kablo DVD-RW'ye giden kablo diğer bütün kablolar Supply'den gelmekte ..
  • daha acik olayim hersey yerli yerinde iken kasanin arkasindaki siyah guc kablosunu sok 10-15 sn power tusuna bas sonra dene
  • Da anlamadığım mevzu, 0 boardda bile bu hatayı veriyorsa sence bu yapacağımız işe yarayabilir mi dersin :-/ deniycem gene de ama pek yardımcı olucağını sanmıorm ben sorunun işlemciden kaynaklandıına bile inanmıorm hani ısınıyor olsa dicem ama ısınmaya fırsatı bile yok ki, pc 10 sn içinde açılıor ztn, 10 sn de ne kdr ısınabilir ..
  • sen dene hatta şimdi deneyebilrsen dene
  • denedim, yine aynı sonuç :-/
  • Garantisi varsa bence daha fazla dokunma yolla
  • anakartı değiştin işlemci fani amd de tam oturmadığında pc de bipleme ve görüntü olmuyor başıma geldi ama genede ben amd cpu fanı takmakdan nefret ederim ^^
  • Problemi çözdüm arkadaşlar, destek & yardımlarınız için teşekkürler, işlemciyi de değiştirdikten sonra, ekran kartını bir kez daha gözden geçirdim, ufak bir gümüş yalıtımı sebebiyle soğutucu ile ekran kartı bağlantısı arasında ufak bir çatlama olduğundan dolayı yapıyormuş hallledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingmaNx -- 3 Nisan 2011; 18:51:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.