Şimdi Ara

Acil yardım. brother hl 1111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a bir sorum olucucakti. brother hl 1111 yazıcı aldım bir hafta önce. Kağıt sıkışması yaptı kağıdı dikkatli bir şekilde çıkardım. Ama turuncu ışık ve yeşil ışık yanıp sönüyor. Pc ye de basilamiyor hatası veriyor.İnternette yazan herşeyi yaptim. Drum resetledim. Toneri söküp taktım. Toneri resetledim. Hala basılamiyor hatasi... Tonerin bitmiş olması imkansız çünkü yazıcı yeni ve daha en fazla 150 sayfa çıktı almisimdir. Ne yapmalıyım. Önerisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan963

S.a bir sorum olucucakti. brother hl 1111 yazıcı aldım bir hafta önce. Kağıt sıkışması yaptı kağıdı dikkatli bir şekilde çıkardım. Ama turuncu ışık ve yeşil ışık yanıp sönüyor. Pc ye de basilamiyor hatası veriyor.İnternette yazan herşeyi yaptim. Drum resetledim. Toneri söküp taktım. Toneri resetledim. Hala basılamiyor hatasi... Tonerin bitmiş olması imkansız çünkü yazıcı yeni ve daha en fazla 150 sayfa çıktı almisimdir. Ne yapmalıyım. Önerisi olan var mı

senserü tetiklemek için önünde yaylı bir parça olur siz kağıdı çekerken bu parça yaydan kurtulmuş olabilir , benim başka bir yazıcıda başıma gelmişti bendeki hata farklıydı ,sensörde yazıcının ön kısmında kağıdın dışarı çıktığı ağız kısmındaydı
  • Teşekkürler kardesim. Bu yayı benim takma ikmanim var mı. Birde toneri resetledim ya bu durum garanti kapsamı dışına çıkarır mi yazıcıyı. Yarin servise götürmeyi düşünüyorum.

• tonerin tıpasınındaki garanti bandını sökmezsen bir sey olmaz. yukarıdaki arkadaşın dedigi içi sensorden yapar.
  • Delirtti beni bu yazıcı akşamdan beri ya o kadar para biriktirip aldım. Neyse kardeşler yorumlariniz için sağolun

• Bu arada yarın servise goturucem gelince yine yazarım

• Anakart arizalanmis ıstanbula gidicek dedi servisi. Bi daha hayatta brother almam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.