Şimdi Ara

acil yardım celeron 420,430,&amd 3500 athlon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar.yarın bilgisayar alıyoruz bir tanıdığa bu işlemcilerden hangisi iyi birde ankartta 256 mb o.b. ekran kartı var msı anakart .oyun çalıştırırmı.pcyi alıcak kız,ona göre oyunlar işte.şimdiden teşşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1985 -- 4 Ekim 2007; 23:12:59 >

• amd 3500 her halükarda iyidir celerondan. msi ama model ne chipset ne bunların hiç birini belirtmeden oyun oynanırmı demek biraz garip, 1 gb hyper memory ekran kartları da bu mantıkla 256 mb kartların hepsini geçer. marka ve model belirtirsen sana net bilgiler verebiliriz.

saygılar.
  • @hunter87
    bahsedilen celeron son derece iyi bir hız aştırma potansiyeline sahip bir işlemcidir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_15090671/tm.htm
    verdiğim linkte iyi bir incelemesi var, yalnız intelin anakart avantajı olmadığı için amd demek zorundayım ama x2 4000 alabilirseniz çok daha rahat edersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

@hunter87
    bahsedilen celeron son derece iyi bir hız aştırma potansiyeline sahip bir işlemcidir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_15090671/tm.htm
    verdiğim linkte iyi bir incelemesi var, yalnız intelin anakart avantajı olmadığı için amd demek zorundayım ama x2 4000 alabilirseniz çok daha rahat edersiniz...

oc avantajına lafım yok, çekirdek olarak eskisi gibi değille bu doğru ama, bu iş kullanıcıya bağlı olduğundan ve kullanacak olandan bir bayan olduğu için oc performansı hiç bir şey ifade etmez diyebilirim aralarında bir kaç tane numune çıkasda istisnalar kaideyi bozmaz maalesef

• Ben Celeron'a karşılık Amd tercih ederdim. En kötü 2,7ghz kullanabilirsiniz.
  • tabiki hız aştırma yapsınlar diye önermedim, hız aştırma potansiyeli çekirdek yapısında da conroe kullanıldığının bir işareti aslında, çünkü çoğumuz pek emin değiliz ve inanmıyoruz gibi bir hava var celeron 420 gücüne ama sağlam bir işlemci ve semprondan bence çok daha iyi...
  • sempron konusu tartışılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Amd 3000+ soc 939 sistem
    18 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hız aşırtılmamış Celeron 440 (2.0 ghz) - Athlon 64 3500+ (2.2 ghz) karşılaştırması:

acil yardım celeron 420,430,&amd 3500 athlon?

Gerçi, bu testin kaynağı nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Ekim 2007; 1:36:24 >
  • bu test beni yalanladı
  • 3500+ optimizer istiyor,kasma yapıyor bir sürü tantana pöf!
  • quote:

3500+ optimizer istiyor

Ne "optimizer"i istiyor acaba?

Kasma dediğiniz, test sonuçlarına yansımayan bazı terslikler mi (tekleme falan mı yapıyor)?
  • Amd Dual Core Optimizer olmadan 100 fpsde bile tekleme.
    Gerçi herkesde olur mu bilemem takoz çıkanlarda olabilir..
  • Bir dakika, şimdi konumuz ClawHammer - Winchester - Venice - Orleans çekirdeklerinden birine sahip tek çekirdekli 3500+ değil mi? Yani, Atlon 64 3500+ üzerine konuşmuyor muyuz?

X2 3500+ gibi bir şey duydum; ancak varlığına rastladığımı hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.