Şimdi Ara

Acil Yardım !! DAV-DZ880W Ses Sistemine Mikrofon takabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var DAV-DZ880W Ses Sistemine Mikrofon takmam gerekiyor elimde mono amfide var onu mikser olarak kullanabilirmiyim...

• Mikrofonu ne amaçla takacağınızı anlayamadım ama bu cihazda mikrofon girişi yok gözüküyor. Gerçi USB mikrofonlar var ama dediğim gibi böle bir cihaz neden mikrofon bağlama ihtiyacınızı tam çözebilmiş değilim.
  • ben cihazı sinema sistemi olarak derneğimizde kullanıyorum konuşmacıların seslerini eski amfide değil bu sistemden almak istiyorum amfide line out dan aldığım sesi sistemin line in e taktım ses geldi yalnız çok zayıf.
  • Cihazın bağlantı şeçenekleri içinde Audio Line GİRİŞİ (Analog) gözüküyor. mono amfinizin line out çıkışından aldığınız sinyali burayamı bağlıyorsunuz?
    Eğer ses az geliyorsa sony nin yükseltme katı yeterli gelmiyor olabilir. Sesi birazdaha açarak sonuç alamıyormusunuz?
  • teşekkürler yalnız şöyle bir gelişme oldu servisi aradım böyle bir bağlantı yaparsanız önce twiter sonrada basları yakarsınız dediler ama ben bağlamıştım zaten henüz bir yanma olmadı ama bu yanmayacağı anlamına gelir mi... yanlış bunun neresinde amfide line out yazıyor sistemde line in yazıyor ...( sesi dediğiniz gibi açıyorum ama çok tatminkar değil sanki pc ye bağlamışım gibi)
  • O halde hiç zorlamamakta fayda var, şu an yanmamış olabilir ama bu yanmayacağı anlamına gelmez tabi..
    Aslında merak ettiğim şu:
    Siz mikrofondan ses sinyali gönderdiğinizde bu sinyal sony e mono amfiniz tarafından yükseltilerek mi geliyor? yoksa sadece sinyal geliyorda sony mi sinyali güçlendiriyor?
  • Benim bildiğim line out çıkışı amfilenmemiş ses anlamına geliyor yani sadece sinyal diye biliyorum. ama emin değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi amfi hkk. Yardım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sadece sinyal geliyor ve bu sinyali sony güçlendiriyorsa servisin dediği bir sürücü yanmasına sebep neymiş peki? Sevis bunu açıklayabiliyormu?
    Line out dan gelen sinyali sonyi güçlendirecekse ve bu konuda yeterli olamıyorsa bahsettiğiniz yetersiz ses problemi yaşanması olağan, eğer ses sony e güçlendirilmiş geliyorsa bu sıkıntı yaratabilir.
    Bence önce bu konuda emin olmak lazım.
  • kardeş teşekkür ederim ilgine uzun bir süredir nette değildim yeni yazabildim uzun bir süredir amfiyle kullanıyorum şu ana kadar yanma yok inşallah olmaz. Tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.