Şimdi Ara

Acil Yardım-Driver(Sürücü Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben vista home premium yükledim.Anakartım P4P800 ve on-board.Üzerindeki 3Com gigabit 3C940 lom ethernet kartı sürücüsü olmadığından dolayı internete giremiyorum...Bu konuda sürücü bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..3Com gigabit ethernet lom 3C940 vista driver

• Google diye bir şey var.

Sen bunu dene olmazsa bir daha bakarız.

Bu da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 6 Temmuz 2008; 5:23:50 >

• Google da arattm arkadaşım..Ama bir sonuç elde edemediğim için buraya yazdım.Forum kullanmasını az çok biliyorum.Zora düşmediğim sürece forumdan yardım istemem!Neyse ki sorunu sabaha kadar uğraştıktan sonra çözdüm..Yardım isteyen olursa buradan yardım edebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyuzo

...Neyse ki sorunu sabaha kadar uğraştıktan sonra çözdüm..Yardım isteyen olursa buradan yardım edebilirim..

Burdayim , konuda P4P800 yazdigindan ilgimi cekti, basardigina sevindim.

Bende P4P800 SE var,
    P4P800 de 3Com gigabit 3C940 varken
    P4P800 SE de Gigabit Marvell 88E8001 var

farkli olduklarini da bu konu vesilesi ile farketmis oldum, yakin zamanda P4P800 SE ye vista kurmayacak olsamda konu hakkinda bir bilgi varsa anakart bilgilerime eklemek isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: uyuzo

Google da arattm arkadaşım..Ama bir sonuç elde edemediğim için buraya yazdım.Forum kullanmasını az çok biliyorum.Zora düşmediğim sürece forumdan yardım istemem!Neyse ki sorunu sabaha kadar uğraştıktan sonra çözdüm..Yardım isteyen olursa buradan yardım edebilirim..

Demek interneti etkin kullanamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    DRİVER GÜNCELLEME[YARDIM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.