Şimdi Ara

ACİL YARDIM EA 131 bin sınıf öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşitte 131 bin sıralamaya sadece sınıf öğretmenliği tercih edilecek bir senaryoda hangi üniversiteleri tercih edersiniz, bana tercih listesi önerir misiniz?

Kötü bir sıralama,mezuna kalsam ilerleme gösterebilmem meçhul, hukuk için mezuna kalsam sanırım değmez hukukların durumu çok kötü.

Sınıf öğretmenliğini kime konuşsam önerdi, üniversitenin de öyle çok önemli olmadığını sonuçta kpss olduğunu söylediler.

Matematiğim iyi değil maalesef ve ben artık bıktım, kırsalda sınıf öğretmenliği okuyup öğretmen olabilir miyim? Yozgat, Amasya, Artvin, Sivas gibi şehirlerin sınıf öğretmenliğini yazmayı düşünüyorum.

Ne düşünürsünüz, fikirleriniz neler, bana bir yol gösterin? Zaten EA'da bölüm kısıtlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ailem de artık bir yerden başla, elinde bir mesleğin olsun hayat geçiyor en azından oku falan diyor.

Tekrar mezuna kalıp dereceye gireceğini bilsek tamam kal deriz vs diyorlar. Diyelim bir şekilde 10k girdim, hep hukuk var. 5 sene oku sınava gir 2-3 sene birinin yanında asgari ücrete gir, savcılık hakimlik zaten aşırı zor. Belirsizlik.

Ailem de hocalar da sınıfa git diyorlar ama ben hiç sınıf öğretmenliği düşünmemiştim, bir de üniversite diye Amasya, Artvin, Yozgat, Sivas falan.

Ben pek gitmek istemiyorum ama benim de kaderim kapasitem buymuş diyeceğim galiba.

Matematik yapamamak çok zoruma gidiyor. Ne hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz. Sinir, üzüntü, belirsizlik, depresif, zoruma gitme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 2 Ağustos 2024; 8:33:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamen sana bagli ama iyi dusun sevmedigin bolume girme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gibiydim geçen sene. ben mezun yolunu seçtim ve 21k yaptım.sen böyle yapabilir misin bilmiyorum.bana kimse bir yol göstermedi,hayat senin hayatın. İçinden geçen sesi dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 2 Ağustos 2024; 10:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.