Şimdi Ara

Acil Yardım Ekranda çizgi bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Dün bilgisayarımla oyun oynarken bi anda dondu sürekli oynadığım bir oyun. Sonra oyunu yeniden başlattım aradan 5 dk geçti ekran birbirine girdi kendi kendine reset attı. En baştan başlarken ekranda çizgiler çıktı ve güvenli modda dahil pc açılmıyor. Surekli reset atiyor.Ekran kartını soktum anakarta taktım monitörü sorunsuz çalışıyor gayet normal şekilde. Ekran kartını başka bilgisyara taktım ordada aynı problem oldu acaba ekran kartım mi yandı ne olmuş olabilir?

Ekran kartı modelim asus 6850

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evet sorun ekran kartında zaten açıklamışsınız.evde yapabileceğiniz tek tamir işlemi fırınlamak olabilir.onun dışında tamir etmeniz çok zor.
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Daha önce fırınlama işlemi hic yapmadım acaba anakarta bi zararı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgumus8

Daha önce fırınlama işlemi hic yapmadım acaba anakarta bi zararı olur mu

ana kartı fırınlamayacaksınız hocam,ekran kartını fırınlaycaksınız üstündeki tüm fanları falan söküp sadece kart olarak kalacak.bu şekilde zaten kullanılması anlamsız olacağından tek çare bu,tamir eden yerler vardır ama çok pahalıya yapıyolar yüzü astarını aşıyor.200 tlye falan yapıyolar sıfır ekran kartı almak daha mantıklı oluyor ki yaptıklarında da sorunun tekrar etmeyeceğinin garantisini vermiyolar.60 gün falan garanti veriyolar sadece.benim bu işlemi yapıp 1-2 yıl kullanan arkadaşlarım var,ekran kartının hiç çalışmadığı arkadaşlarım da var fırından çıkartıp soğuttuktan sonra.size kalmış yani.
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin işlemi yaptım yaklaşık 4 5 gün kullandım çalıştı dün akşam gene aynı sorunla karşılaştım tekrar fırınlama yapsam faydası olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgumus8

Hocam dediğin işlemi yaptım yaklaşık 4 5 gün kullandım çalıştı dün akşam gene aynı sorunla karşılaştım tekrar fırınlama yapsam faydası olur mu

hocam zaten güvencesi yok bu işin, tekrar yapa yapa kullananlar var ama yani yeni bir ekran kartı almanız sizin için daha iyi olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.