Şimdi Ara

Acil yardım !! Elektirik kesildi ve durum vahim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar başındayken elektrik kesildi ve guç kaynağı devreye girdi
    Ama ben ne akla hizmetse bilgisayarı kapatmadım hemen elektrk gelir die
    Sora bilgisayar kapandı kendisi.Açlımıyor şimdi hiç açılmıyor kasadaki power duğmasine basıyorum tıs yok..
    Ne olmuş olabilir power mı yandı yoksa anakart mı ne acaba ? cevaplarınızı bekliorm acil !!! Teşekkurler...

• geçmiş olsun 2sene içinde 6 PSU değiştirdiğimi bilirim bu kesntiler yüzünden
    PSU dur desemm yeridr
  • Bakalım yarın bi PSU alalım
    Teşekkur ;) inşallah olur..
  • Ups i aradan çıkar ve pc kendi başına bir dene bakalım değişen birşey olacakmı, ups arızalı olabilir
  • msj editleyemedim:( 2 sene değil 1 sene olacaktı
  • psu aldı fakat takamıorm bilgisayar psu yu açtın mı kediliğnden açılıo ?
    Psu yu mu yanlış ağladım yoksa arıza başka bişeydemiymiş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinsivet

psu aldı fakat takamıorm bilgisayar psu yu açtın mı kediliğnden açılıo ?
    Psu yu mu yanlış ağladım yoksa arıza başka bişeydemiymiş ?

daha düzgün yazsan, daha anlaşılır olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PSU bilgisayarın içinde olur... elektrik Psu aracılıgıyla anakarta ve diger bilesenlere gider..
    UPS bilgisayarın dısındadır..
  • ya ben psu aldım sorun onda die ama bağlıyorum bilgisayar açılıo yani kasadaki duğmeye basmadan açılıo ve monitor açılmıo bilmiorm yeteri kadr açılklayıcı mı sinirden kafayı yicem zatn..Diyorum ki sorun acaba power da deil mi bilgisyar açılıo ama ole çalışıo ekrana goruntu gelmio ole işte..Heme cvp pls..
  • quote:

ya ben psu aldım sorun onda die ama bağlıyorum bilgisayar açılıo yani kasadaki duğmeye basmadan açılıo ve monitor açılmıo bilmiorm yeteri kadr açılklayıcı mı sinirden kafayı yicem zatn..Diyorum ki sorun acaba power da deil mi bilgisyar açılıo ama ole çalışıo ekrana goruntu gelmio ole işte..Heme cvp pls..

Yeni bir psu almadan önce mevcut psu ile bilgisayarı ups siz çalıştırsaydın bi
  • Ya kardeşim yeni soledi de psu bi ses gelmiş sanırım patladığından dolayı yani o haşat oldu..Bide onceden hiç açılmıodu şimdi açılıo ama o kasadaki duğmeyi etkilemiyor yeni psu..Bşak onerinz war mı ?
  • quote:

Ya kardeşim yeni soledi de psu bi ses gelmiş sanırım patladığından dolayı yani o haşat oldu..Bide onceden hiç açılmıodu şimdi açılıo ama o kasadaki duğmeyi etkilemiyor yeni psu..Bşak onerinz war mı ?

eski psu o zaman, yeni psu nun bağlantılarını tam olarak yaptınmı yeni aldığın psu sağlam mı anlamak için, psunun çıkışlarını bilgisayardan ayır ve ana karta takılan ortalama 20 pinli kablonun yeşil ucuyla siyah ucunu birbirine değdir bakalım psu çalışacakmı

/>

şu resim sana yeterli açıklamayı yapmıştır

• Teşekkurler ;) haloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.