Şimdi Ara

ACİL YARDIM?exp+modem+msn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir pc aldım şansıma bakın;

Pc geldi bende olan adsl modemi kurdum fakat hiçbirşeyi açamadı,haberleşiyor gözüktü fakat sayfalar,msn açılmadı,sonra Bir bilgisayarcı arkadaşıma götürdüm modemin sorunlu olabilir dedi denedik başka pc de modem çalışıyor..

Arkadaşım Mozilla Firefox diye bir tarayıcı yükledi ve modem onunla beraber haberşelmeye başladı..Dedim ben İnternet Explorer a alışığım fln derken dedik ne yapalım bölede kullanırız..

Bu seferde msn açılmıyor,bağlantı yok zannediyor benim makina ,deli olucam..Yep yeni pc de sorunlar bitmiyor?

Yarın pazar her yer kapalı ve ben net e girmem lazım..Pzt aldığım yerle görüşücam ztn ne yapıp etsinler,format mı atarlar yeniden yüklesinler de;Ben exp ve msn 7 kullanmak istiyorum

Yani kısaca Gozilladan nete girebiliyorum .Msn ve Explorer dan hiçbirşey yapamıyorum???

Xp Prof.Kullanıyorum.

• bu problemin benzerini daha önce duymuştum ama çözümü hatırlamıyorum :) ama formatsız oluyor o iş. geçmiş olsun
  • formatsız olmıcak gibi :(
  • arkadaşlaR yaw bu explorer a trofen olayı çok oluyor ama diğer explorer (monzila,opera gibi) şeylerde bu tür soRunlaR yaşanmıyoRRR neredesin microSOFTTT

alooooooooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.