Şimdi Ara

ACİL YARDIM? GOLF VS PASSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün önce Golf 1.6 TDİ 105 DSG Comfort ısmarladık, araç 10 gün sonra gelecek fiyatı malum 53000 civarı. Ancak dün başka bir bayiide passatı inceledim ve golfün bana çok küçük geleceğine karar verdim. sizce 53000'e Golf 1.6 TDİ 105 DSG Comfort mu 56000 e Passat 1.4 Tsi 122 Düz Comfort mu? Ayrıca model değiştirsem verdiğim kapora yanmaz değil mi? Yılda 30000 km yapıyorum.

• ikisini de almazdım golf makyaj yiyecek diyorlar

passat kasa değiştirecek az sabret bence sonra üzülme
  • quote:

Yılda 30000 km yapıyorum.

Bu kadar km ile Passat TSI ile Golf TDI arasında en az 3500-4000 yakıt masrafı farkı olur. Bence Golf TDI ısmarlayarak doğru tercih yapmışsınız.
  • yılda 30.000 km yapıyorsanız sadece dizel seçmekle en doğrusunu yapmışsınız
  • çok farkedermi? 30000 km de mesela yıllık kaybım ne olur?
  • Fabrika verilerini baz alırsak;
    1.4 TSI şehir içi tüketim 8.4 lt 1000km için 300TL yakıt masrafı
    1.6 TDI şehir içi tüketim 5,6 lt 1000km için 170TL yakıt masrafı

Bunları yıllık 30000 km için hesaplarsak;
    1.4 TSI için; 9000 TL yakıt masrafı
    1.6 TDI için; 5100 TL yakıt masrafı
    Ortalama 4000TL zararda olursunuz...

*Hesaplamalar bilgi amaçlı yapılmıştır Kesin veriler ortaya koymaz...
    quote:

Orijinalden alıntı: aligokcet

çok farkedermi? 30000 km de mesela yıllık kaybım ne olur?
  • vazgecebılırsen geç geçemezsen hayırlı olsun golf iyi arabadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararın verilmesinde İhtiyaçlar önemli, biri C diğeri D segmenti aracı.
    1 yılda (30.000 km hesabına göre) araç aradaki yakıt farkı ile kendini amorti ediyor, fiyat bu noktada kriter olmamalı.
    passat yeni çıktığında bakalım bu fiyatlara alınabilecek mi?
  • keşke passat olsaymış
  • Yakında TSI motorlara da sorunsuz LPG montajı yapılacak(mış).
    http://forum.donanimhaber.com/m_36543233/tm.htm
  • yakıt önemli çok geziyorum şehir içi iş icabı. Passat gerçekten çok konforlu ve geniş ancak yıllık 4500 lira az bir meblağ değil. Off arada kaldım. Golf gibi duruyor gidişat
  • quote:

yakıt önemli çok geziyorum şehir içi iş icabı. Passat gerçekten çok konforlu ve geniş ancak yıllık 4500 lira az bir meblağ değil. Off arada kaldım. Golf gibi duruyor gidişat

Hocam, yaşınız genç galiba. İş icabı kullanıyormuşsunuz zaten. Boşuna 1.5tonluk Passat'ı gezdirip fazla yakıt yaktırmayın. Hem Golf VI şu anda en mükemmel Golf. En güvenli araçlardan biri. TDI tasarrufu ve Golf'ün nispeten hafif kasasıyla şehir içinde rahat rahat kullanırsınız... Hem Golf, DSG imiş. Keyfiniz gıcır olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 9 Şubat 2010; 19:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

yakıt önemli çok geziyorum şehir içi iş icabı. Passat gerçekten çok konforlu ve geniş ancak yıllık 4500 lira az bir meblağ değil. Off arada kaldım. Golf gibi duruyor gidişat

Hocam, yaşınız genç galiba. İş icabı kullanıyormuşsunuz zaten. Boşuna 1.5tonluk Passat'ı gezdirip fazla yakıt yaktırmayın. Hem Golf VI şu anda en mükemmel Golf. En güvenli araçlardan biri. TDI tasarrufu ve Golf'ün nispeten hafif kasasıyla şehir içinde rahat rahat kullanırsınız... Hem Golf, DSG imiş. Keyfiniz gıcır olur

Aynen,ayrıca Passat seneye kasa değiştiriyor,bu kasanın birkaç yılı daha var,daha güncel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.