Altec Lansing FX 4201 kullanmaktayım yaklaşık bir haftadır arada bir ani ve yüksek bir cızırdama sesi geliyor. bu ses hem yan kolonlardan hem de subwooferdan gelmekte. hatta bu alete direk kulaklık bağlanabiliyor o durumda bile aynı sesi kulaklıkta veriyor.
ilk önce bilgisayardan yada ses kartından bir problem var sandım ama ses sistemi bilgisayara bağlı değilken de aynı sorunu yaşıyorum.
sonra elektrikten kaynaklanabileceğini düşündüm bu nedenle upse bağladım ama yine de sorunu aşamadım.
son olarak dün içini açıp devre kartını kontrol ettim. kart sağlam gözüküyor kırılan yada çatlayan lehim yok, elektriksel gücü ayarlayan yonga üzerindeki soğutucunun macunu kurumuştu onu da temizleyip yenisini sürdüm bugün ama yine değişen birşey olmadı.
Şimdi de kapasitörleri değiştirmeyi düşünüyorum ama onlara da özellikle dikkat ettim gayet temiz duruyorlardı son çözüm olarak subwooferın içindeki amfiyi çıkartıp iyi bir oto teyp amfisi koymayı düşünüyorum.. siz ne dersiniz??
amfıyı koyup sonucu yazarsan olumsuz olursa yorumlar gelır bence ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme