Şimdi Ara

Acil yardım ilki burstu, ikinci başvurum karşılıklı kredi çıkmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak mersin anamur meslekyüksekokulunda okuyordum. Burs alıyordum ilk senem yani hazırlık bittikten sonra okula gitmedim. 1.sınıfın dördüncü ayında falan Burs krediye döndü önce. Farkında olmadan üç ay kredi almışım. O kredi borcunu ödeyip kapattım. Bii kaç ay sonra da kaydımı sildirdim. Neyse Aradan bir sene geçti polis okulunu kazandım. Yatılı olduğu için burs çıkmazdı bende karşılıklı kredi almak için başvurdum. Ama başvurum kabul olmadı. Bildiğim kadarıyla 4 yıl kredi alma hakkımız var ben yanlışlıkla o da 3 ay aldım onu da geri ödedim zaten. Şimdi karşılıklı kredi alma ihtimalim yok mu, varsa nereye ne şekilde dilekçe göndermem gerekir. Genel müdürlük telefonu sürekli meşgul çalıyor eposta tarzı bişe denedim sitelerinden o da hata veriyor napcam bilmiyorum ihtiyacım var o krediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillacan5 -- 30 Aralık 2015; 22:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciye burs verilmekte iken, bursun kesilmesini gerektirecek bir durum ortaya çıktığında, bursun kesilmesini gerektiren durumun gerçekleştiği tarih itibariyle bursu kesilir. Bu tarihten sonra ödenen burs miktarları öğrenim kredisi borcuna dönüştürülerek, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi Yönetmeliği hükümlerine göre tahsil edilir.

Böyle bir madde bulunuyor. Benden tahsil edildi o para.

Ayrıca ziraat bankasından kyk sorguladığımda gençkartımın 4 ocak 2016 da geleceği yazıyor. Ee madem başvurum kabul edilmedi kart niye gelicek arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.