Burda mesajlaşınca telefondan kontör gidiyormu telımın kendılıgınden kontor -8 ye düştü S: acaba iphonumu daha yenı 2.1 yukselttım ondanmı turcell kullanıyorum nedne kontor gidiıyor olabılır internetede wifiden baglanıorum bazen wifi kesilince acaba otomatık trcelldenmı baglanıor bu sebepten oluorsa turcell ınternet baglantı ayarlarını iptal etmem laızm ne yapmalıyım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
edge kazığı dostum edge yi kapat.
edge nerden kapanır aynı sorun bndede var duzelir mi kapatsam
yapıcak bişey yok artık çok geç.. 2,1 versiondan sonrasında edge ayarlarını turkcell kısıtladı ve artık o bölüme erişemiyoruz... ancak telefonuna jailbreak yaparsan ve bossprefs adlı uygulamayı yüklersen edge i kapatabilirsin.....
saol denicem yoksa bu tel kullanılmaz
sırf edge yüzünden turkcell musteri hizmetlerini aradım ve gprs, edge , 3g ne varsa kapatın dedim. wireless dışında istesem de internete baglanamiyim...
bu arada biraz sinirli konusup hattimdan dusen 126 kntr'u de geri aldim. "musteri memnuniyeti" icin bir sefer olmak uzere hattiniza kontorleri yukluyorum dedi (ama benim kontorlerimin dusmesi wifi uzerinden baglandigimda da oluyordu)
musteri hizmetlerinden kapama sansı var mı ve kapatırsak ilerde actırabiliomuyuz?