Şimdi Ara

Acil yardım işlemcim bozuldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim yamuk yumuk oldu fuma 2 kuruyordum sanırım baskı yaptım arkadaşlar ne yapmam lazım şimdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Acil yardım işlemcim bozuldu mu?

• Yeni anahtarlığınız hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Düzelmez mi hocam

• Pinlerde kırık yoksa tığ vb. yardımıyla tek tek (kırmadan) düzeltilebilir.

• Aklıma bu geldi

Acil yardım işlemcim bozuldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işlemci yerine oturmadan soğutucuyu bastırmışsınız galiba bazı pinler çok sakat duruyor. Bu işle ilgilenen yerler olması lazım tamir için gönderin yada illa kendiniz yapmayı deneyecekseniz işlemciyi sıcak tutarak (hayal gücünüze kalmış nasıl yapacağınız) uçlu kalem ucu ile düzelten bir video görmüştüm o şekilde de olabilir. Metaller malum soğuk olunca eğilmesi vs daha zor oluyor o yüzden sıcak olsun diye önerdim. https://www.youtube.com/watch?t=532&v=t7WvGnUxGQQ&feature=youtu.be videoya bakın 9. dakikaya doğru uçlu kalemin ucunu pinlere geçirerek yavaşça düzeltiyor adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mxsr -- 11 Nisan 2022; 8:41:32 >

• geçmiş olsun o işlemci gitmiş bir iki pin olsa neyse ama pinlerin %20'si eğilmiş çok ince işçilikle ancak düzeltilir uğraşılır mı bilmem

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

forumda yapan var hocam memnunlar hizmet alanlar gördüğüm kadarıyla. ilanı buraya bırakayım konu sahibi arkadaş bir görüşsün bence

https://forum.donanimhaber.com/pin-kirik-kopuk-amd-fx-ryzen-4-6-8-cekirdek-islemciler-alinir-veya-tamiri-yapilir--121241494

• pinler çok eğilmiş üzgünüm hocam biraz zor bunu ger dönüşü

• 1 pin yamuk olsa bile yuvaya oturmaz,,ki bir den fazla pin soz konusu. hepsine ayni hizayi vermen lazim. umarim ryzen 1200 falandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun (0.5, 0.7,0.9 vb) versatil (uçlu) kalem ile pinler düzeltilebilir belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.