Bildirim
ACİL yardım jetta comfortline mı 407 pegout mu?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım bence değiş ama 148000 olması biraz kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üst sınıfa geçmiş olursunuz ayrıcada hdi lar çok az yakıyor iyi olur sizin için -
pek mantıklı değil bence -
abartısız söylüyorum sattıgım 2006 407 kuzenimin 2012 yeni kasa jettasından daha oturaklı ve ekonomik bir arabaydı. ikimizde bu konuda hem fikirdik. sadece düz vites olması sorun 407 nin. o büyüklüğe yakışmıyor düz vites, şehir içi sıkıntı oluyor cogu zaman. kesinlikle değişin. -
2007 407 80 binde HDI Comfort kullanıcısı olarak tavsiyem düşünmeden geçebilirsiniz. Ortalama 5 Litre yakıt tüketimi D Sınıfı özellikleri ve bakım ücretleri ile ben son derece memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: pices
2006 jetta comfortline lpg li aracım var 2008 407 hdi excutive(148000) araç ile değişmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım güvenlk ve konfor açısından 407 kullanan arkadaşların yardımcı olmaları bekliyorum [
hocam üst sınıf araçtır daha konforludur az yakar ancak dertsiz başına dert alma derim heleki ses takıntın varsa 1 yıl katlanamassın zarar etmeden de satamassın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X