Şimdi Ara

Acil Yardım KPSS LİSE-ÖNLİSANS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bugün dershanenin birinde rehber hocasıyla görüşme imkanım oldu ve bana ÖN Lisanstan girebildiğimi söyledi .
    Ben Elektrik-Elektronik Müh. 3.sınıfa geçen bir öğrenciyim ve 2 yılı tamamlayanların ön lisanstan başvuru yaparak tercih yapabildiğini söyledi. Açıkçası ben pek inanmadım çünkü ben lisans mezunu olacağım ve 2 yılı bitirmek ile diploma vs. almıyoruz sadece belge olarak transkript götürebiliyoruz bu doğru mudur? Kafamı çok karıştırdı yarın başvuru var ve bugün böyle birşey duyunca bende iyice karıştı herşey bilgilendirebilecek birisi varsa çok memnun kalırım.

• Evet önlisans olarak başvurabilirsin Lisans 3 sınıf okuyanlar önlisans olarak başvuru yapabilir diye biliyorum okulunun öğrenci işlerini arayıp sorman lazım daha fazla bilgi edinmen için
  • Peki bende on lisans diplomasi yok o naısl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam emin değilim ama iki sınıf okuyup 3. sınıfa geçtiğiniz için 2 yıllık okumuş gibi oluyor olabilirsiniz. o yüzden diplomaya gerek yok heralde. Ama sağlıklı bir bilgiyi öğrenci işlerinden birine ( ama bu işleri iyi bilen birine ) sorarak öğrenmeniniz ya da ÖSYM bürolarına sorarak öğrenmeniz daha doğru olacaktır. sonuçta kendi adıma konuşayım, mevzuatı bilmiyorum, sadece kulaktan duyma bilgiler ışığında size yardımcı olmak istiyoruz. O yüzden haberi kaynağından öğrenmek daha doğru olacaktır.

Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.