Arkadaslar laptopumun markası acer 5634 bilgisayarım da cok ısınma problemi yok fakat belli bi sure sonra bilgisayar sanki elektrik kesilmiş gibi kapanıyoo acmaya calısınca acılmıyoo belli bi sure sonra acılıyor. fanımı calısmıyoo diye dusunuyorum ancak bunu nasıl ogrenebilirm yardım ederseniz sevinirim
pili takmadan çalıştırmayı dene,bakalım sorun pildemi...
ok deneyeyim buaralar cok sık elektrik kesintisi oldugu için pili takmıstım pc ye bişey olmasın diyeee saolll
malesef sorun pilde değilmişşş pc biraz zorlanınca hemen kapanıyooo yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar
arkadaslar laptop ım hala kapanıyooo ve ilginç bi hata veriyooo acılıstaaa bi fikri olan varmıııı yoksa son careee servise gondereceğim ancak bilgisayar bana lazım tez ve odevlerim var onlarııı yazmam gerekiyooo yardımlarınız için simdiden tesekkurlerrrr
Alalı fazla olmadıysa aldığın yer ile görüşüğ değiştirmeyi deniyebilirsin.
bizim bu acer5315 lerdeki sorun değil sanırsam uyku moduna geçip bi daha açınca fan devre dışı kalıyor ve ısınmadan kapanıyor
bir de windows onarma denesen
tesekkürler sinan bide onu deneyeceğimm
Arkadaslar Acer 1650 bendeki de 2 senesini doldurdu laptop ve de ayni sekilde kapaniyor, biraz zorlandiginda. Ve biraz sogumasini beklemezsem yeniden actigimda scandisk'ten sonra tekrar resetliyor kendini ve bu dongu devam ediyor..
ewet genenllikle oyun oynarken ve film izlerken ben de cok sık oluyor ve bilgisayar ilginç sogumadan hiçbirsekilde acılmıyorrr..
quote:
Orjinalden alıntı: sinan681
bizim bu acer5315 lerdeki sorun değil sanırsam uyku moduna geçip bi daha açınca fan devre dışı kalıyor ve ısınmadan kapanıyor
bir de windows onarma denesen
benimki de kaç kez uyanamadı uyandırmaya çalışıyom vuruyom,çalışırmış gibi görünüyo ama görüntü yok,anlamadım ki neden
arkadaslar bide bende pc acılırken kavo.exe hatasıı veriyor neden verdiğinii anlamadımm sizdede aynı hatayı veriyormu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme