Şimdi Ara

ACİL YARDIM LAPTOP KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptopumun markası acer 5634 bilgisayarım da cok ısınma problemi yok fakat belli bi sure sonra bilgisayar sanki elektrik kesilmiş gibi kapanıyoo acmaya calısınca acılmıyoo belli bi sure sonra acılıyor. fanımı calısmıyoo diye dusunuyorum ancak bunu nasıl ogrenebilirm yardım ederseniz sevinirim

• pili takmadan çalıştırmayı dene,bakalım sorun pildemi...
  • ok deneyeyim buaralar cok sık elektrik kesintisi oldugu için pili takmıstım pc ye bişey olmasın diyeee saolll
  • malesef sorun pilde değilmişşş pc biraz zorlanınca hemen kapanıyooo yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar
  • arkadaslar laptop ım hala kapanıyooo ve ilginç bi hata veriyooo acılıstaaa
    bi fikri olan varmıııı yoksa son careee servise gondereceğim ancak bilgisayar bana lazım tez ve odevlerim var onlarııı yazmam gerekiyooo
    yardımlarınız için simdiden tesekkurlerrrr
  • Alalı fazla olmadıysa aldığın yer ile görüşüğ değiştirmeyi deniyebilirsin.
  • maleseff 1.5 yıl olduuuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim bu acer5315 lerdeki sorun değil sanırsam
    uyku moduna geçip bi daha açınca fan devre dışı kalıyor ve ısınmadan kapanıyor

bir de windows onarma denesen
  • tesekkürler sinan bide onu deneyeceğimm
  • Arkadaslar Acer 1650 bendeki de 2 senesini doldurdu laptop ve de ayni sekilde kapaniyor, biraz zorlandiginda. Ve biraz sogumasini beklemezsem
    yeniden actigimda scandisk'ten sonra tekrar resetliyor kendini ve bu dongu devam ediyor..
  • ewet genenllikle oyun oynarken ve film izlerken ben de cok sık oluyor ve bilgisayar ilginç sogumadan hiçbirsekilde acılmıyorrr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

bizim bu acer5315 lerdeki sorun değil sanırsam
    uyku moduna geçip bi daha açınca fan devre dışı kalıyor ve ısınmadan kapanıyor

bir de windows onarma denesen

benimki de kaç kez uyanamadı
    uyandırmaya çalışıyom vuruyom,çalışırmış gibi görünüyo ama görüntü yok,anlamadım ki neden
  • arkadaslar bide bende pc acılırken kavo.exe hatasıı veriyor neden verdiğinii anlamadımm sizdede aynı hatayı veriyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.