Şimdi Ara

Acil Yardım Lazım Çay Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 saat önce cafede arkadaslarla batak oynarken elim çarptı ve çay bardağındaki çay telefonuma döküldü 1 şeker atmıştım ve atar atmaz döküldü karışmadı yani,
    başta hopörlör ve telefonla konusurken ses cok az geliyodu 5-10 dakika içinde düzeldi, 1 defa bu jak geçersiz bildirimi geldi oda gitti, bundan baska bi sorun olmadı daha ama korktum yani çok dökülmedi aslında dökülür dökülmez sildim üstüme direk.
    yinede internette okuduğum pirinc doldurdum kavonoza koydum ve kapattım kapağı.
    korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
    telefonum iphone 5s

• ++++++++++++44
  • Geçmiş olsun dostum pirinç en akıllı hareket nemi alır cihazı kapalı tut yarına kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir problem yok gibi duruyor.pirincin içinde beklesin biraz daha.sonra alır kullanmaya devam edersiniz.

bu arada sakın saç kurutma makinesi falan kullanmayın.çok bilinen bir yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

bir problem yok gibi duruyor.pirincin içinde beklesin biraz daha.sonra alır kullanmaya devam edersiniz.

bu arada sakın saç kurutma makinesi falan kullanmayın.çok bilinen bir yanlıştır.

evet arkadaşım çok iyi bir konuyu aydınlatmış tebrikler
  • Saç kurutma makinesiyle kurut kardeşim
    Bütün nemi suyu çeker o

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeyisss

Saç kurutma makinesiyle kurut kardeşim
    Bütün nemi suyu çeker o

Beklenen tavsiye helal olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun, pirinçte düzelmezse gitmiştir zaten
  • dün benim 6 da yağmur da çıkardım için su almış kap da vardı ama nereden girdiyse artık uzun sürede kullanmadim watsappdan iki kelime yazıp 10 saniye kadar konuştum yağmur hafifti.

eve geldi ahizeden ses gelmiyor kulağıma, müzik sesleri çıkıyor kulaklikdan konuşuyorum hoparlör de çalışıyor, pirince koydum şimdi açtım düzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.