Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Almanya'daki akrabalarımdan Türkiye'ye gelirken bir laptop getirecekler.MSİ marka. Özellikleri:

-intel i7 4810MQ 2.7 Ghz (Turbo 3,8)
    -1 Tb+128 Gb SSD
    -Win 7 64 bit
    -nVidia GeForce GTX 880M 8GB GDDR5
    -1920 x 1080 17,3"
    -16 gb ram

Linki(almanca):http://www.ebay.de/itm/MSI-GT70-Intel-i7-4810-16GB-GeForce-GTX-880M-1TB-128GB-SSD-Windows-7-/261542964571?pt=DE_Technik_Computer_Peripheriegeräte_Notebooks&hash=item3ce52ced5b

Sizce Nasıl, İş Görür mü,Oyunu rahat oynatır mı,Kaç yılına kadar oyun desteği sunar ??? (Donanımsal Özelliklerden Fazla Anlamam :d)

Yardımcı olursanız Sevinirim

Bide laptop Win 7 işletim sistemi ile gelecek.Türkçe dil desteği var mıdır? klavyeyi etiket yapıştırark türkçe kullanabilir miyim?

Şimdiden Teşekkürler...

• öncelikle hayırlı olsun gt70 in iyi bir modeli . gtx 880m ile yüksek ayarlarda oynayamıyacağın oyun yok (ki bendeki gtx780 ve bana mısın demiyor ) 2 - 3 sene oyunları medium high ayarlarda rahatlıkla oynarsın 16 gb ram i 32 gb a kadar yükseltebilirsin ama şimdilik öyle bir şeye ihtiyaç duymazsın. yalnız böyle bir laptopta windows 7 olması beni şaşırttı doğrusu widows 8 olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum tabi forumdaki tecrübeli arkadaşların filkirlerini nedir bilmiyorum . özetle oyun konusunda hiçbir şüphen olmasın bu canavar sizi fazlasıyla tatmin edecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.