Şimdi Ara

acil yardım.lütfen bilginizi benden mahrum etmeyin...!!(tecil bozdurma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 1991 doğumluyum.geçen sene bir uzaktan eğitim myo kayıt olmuştum.1 eylül 2010 da muayenemi oldum ve bağlı olduğum kütük 3 gönderiyodun yani eylül 5 te gideceğimi sanıyordum..okulu 1.dönemden sonra bıraktım.çalışıyordum çünkü.ailevi sebeplerden dolayı.ama kaydımı sildirmediğim için okul tecil etmiş ve ben bunu bir ağustosta öğrendim şubeye hemen gittim.ağustostta gidemezsin öğrenci görünüyosun ama tecili kaldırmak istiyomusun dedi.bende evet okula hiç uğrmadım yani kaydım var ama bıraktım dedim.tamam dedi muayene oldum.kasım 2011 için tercih yaptı ve bilgisayardan 1 dilekçe çıkardı.hem öğrenimime devam edip hemde askerlik hizmetimi yerine getirmek istiyorum diye.tecil bozuldu.durum belgesi verdi.celp dönemi kasım 2011 yazıyo.mezun olduğu okul beypazarı myo 1.08.2011 mezuniyet tarihi yazıyo.son yoklama 1.08.2011 yazıyo.şimdi ben kasımda gidermiyim.mezun olmuş gibi yada terk mi göstermiş olabilirde ondanmı mezuniyet tarihi 1.08.2011 yazıyo??2 gün öncede okuldan kaydımı sildirdim.sildirdiğim için şubeye gitmeme gerek varmı??ltfen yardımm..acil bilginize muhtacım.

• Subeye git ama su net kasimda askersin
  • bende senin durumundaydm kardsm kasmda tecîl bozup muayene oldum, 90dgmluydm devre kaybydm drek gderim sanydm 90a 4tertp kesn gtcn ddlr yalan oldu 91e 1,2 yalan oldu 3gdyrm smdi sen kasmda gdemezsn bna gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzXy

bende senin durumundaydm kardsm kasmda tecîl bozup muayene oldum, 90dgmluydm devre kaybydm drek gderim sanydm 90a 4tertp kesn gtcn ddlr yalan oldu 91e 1,2 yalan oldu 3gdyrm smdi sen kasmda gdemezsn bna gore

Senin devre kaybı yokki arkadaşım. Ben 91 liyim aynı yıl içerisinde tecil ediğ bozdurdum haziranda muayene oldum. Büyük ihtimallede 91/4 gitcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDR_KRC

quote:

bende senin durumundaydm kardsm kasmda tecîl bozup muayene oldum, 90dgmluydm devre kaybydm drek gderim sanydm 90a 4tertp kesn gtcn ddlr yalan oldu 91e 1,2 yalan oldu 3gdyrm smdi sen kasmda gdemezsn bna gore

Senin devre kaybı yokki arkadaşım. Ben 91 liyim aynı yıl içerisinde tecil ediğ bozdurdum haziranda muayene oldum. Büyük ihtimallede 91/4 gitcem.

yani biz aynı yıl içerisinde tecil edip bozdurduğumuz için alınma olasılığı daha mı yüksek?
  • walla arkadaşlar bildiğim kadarıyla muayene olup önündeki ilk tertip gitmek imkansız tecil bozduranlar için diyorum yaşları büyük değilse birde... 90/4 giderken bozdum ben 4 kesin gidicez sandk :D 91/1 - 2 bile gidemedik çoğu arkadaşta oyleydi 3 gidiyoruz şimdi. Gitmek istiyorsan inş gidersin ama biraz zor gibi :)
  • quote:

walla arkadaşlar bildiğim kadarıyla muayene olup önündeki ilk tertip gitmek imkansız tecil bozduranlar için diyorum yaşları büyük değilse birde... 90/4 giderken bozdum ben 4 kesin gidicez sandk :D 91/1 - 2 bile gidemedik çoğu arkadaşta oyleydi 3 gidiyoruz şimdi. Gitmek istiyorsan inş gidersin ama biraz zor gibi :)

kardeş kendi AĞIZINLA söylüyorsun 90/4 giderken bozmussun yani celp dönemin biterken o yüzden gidemedin eger 90/3 ler gitmeden önce bozsaydın büyük ihtimal giderdin.Ama sen 90/4 giderken bozdun senin raporların daha ulaşcakda kütüğüne karar çıkcak falan bu sürede zaten 90/4 gitmis oldu.Seninde bu sebeple 91 celp dönemine kalmış oldu.Bu sebeple 91 celp döneminden 1 2 3 4 dönemlerinden birine düşcektin oda 3 olmus.Anlıcağın işin özü bu.Bana bu şekilde Askerlik şubesinde söylediler ve %90 91/4 gitcen dediler.Olayın özü bu. Tecilimi 91/2döneminde bozdum bende.Aramızdaki fark bu OK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDR_KRC -- 26 Ağustos 2011; 18:29:25 >

• Ordan atar yapma biz kendi yorumumuzu paylaştık, yolun açık olsun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.