Şimdi Ara

acil yardım lütfen herkes okusun...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu yeri burası değil biliyorum ama buna acil bi çözüm bulmam gerektiğinden dolayı yazıyorum... Ben film yarışması için montaj falan yapacağım fakat bu montaj gecelere kadar süreceği için hoparlörden sesin çıkıp evdekileri rahatsız etmesini istemiyorum... Laptopun kulaklık çıkışına kulaklığı taktım fakat sesin yarısı kulaklıktan yarısı hoparlörden çıkıyor... bunu nasıl düzeltebilirim... lütfen yardım edin...

Not: Kulaklıkta sorun yok:..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman_korkmaz_32 -- 1 Mayıs 2010; 20:01:09 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Ak parti kısa film yarışması mı ?

yok daha neler okulumuzda düzenlenen bilişim teknolojileri bölümünü tanıtım filmi.. hayatımda daha ilk kez montaj yapacağım.. zaten hem derslere bakıyorum şimdi hem deniyorum.. cuma gününe yetiştirmem lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCePBdR

1-kulaklık girşini iyice bastır.
    2- eğer film montojı yapacak kadar bilgin varsa kendi kendine ayarlayabilrsn.
    (denetim masası > ses ayarlarından hoparlör- kulaklık bak oralara.)

kulaklık girişini biraz daha bastırırsam anakarta ulaşabilirim.. giriş ile ilgili herşeyi denedim.. ses aygıtları ayarlarından dolayı böyle ama o ayarı nasıl yapacağımı bilmiyorum....
  • up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.