Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN. LG G3 Yazılımsal Sorun? Current Version, wifi , Lollipop 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim ürünüm yurtdışı rootlanmış imei atılmış cihaz ürünüdür.
    ürünümle ilgili yazılımsal olarak sorun yaşandığından dolayı sürekli logoda kalıp kendi kendini yeniden başlatıyor.
    bununla birlikle telefoncu aracılığıyla yazılım attırdım . ve wifi ile ilgili sorunlar yaşıyorum wifi acılıyor diyor ve oyle kalıyor kapatamıyorumda ve sürekli açılış ekranında ; current version is not available ... ; hatası alıyorum. hızlı sarj gidiyor ne biliyim kullanımı zorlaştı ve yavaşladı. bunu yapabilecek telefoncuda yok diye düşünüyorum Antalyada kime gitsem yaparız diyip geçiyorlar bilgi sıfır.
    Size sormak istediğim nokta şu . Şimdi Flashtool ile ilgili yazılım yüklemeyi başarabilirim fakat hangi yazılımı yüklemeliyim TR .kdz değilde hangisi? 4.4.2 kitkat olur diğeri olur bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Lg g3 d855 16gb ürün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1nce -- 8 Mayıs 2016; 18:54:30 >

• Hoşgeldin hocam anlaşılan sende toplama cihaz almışssın öncelikle cihazın ayarlarda yazan model veya bataryanın altında yazan model ile arka kapağı çıkarınca sol üstte , en üst ortada veya en alt ortada hepsinde d855 mi yazıyo önce ona bak.Bendeki cihazın etiketinde d855 yazıyodu yazılımında bile ama anakartta d850 yazıyodu bende senin gibi d855 kurdum wifi açılıyor diyo kalıyo custom rom felan hepsini denedim olmadı verdim telefoncuya.Benim telefoncu işinin en iyisi eğer olurda hallederse sana kesin bilgi veririm çünkü burada başmıza gelen sorunu anlayan yok sanırım birkaç arkadaş daha yazmışlar ama bir cevap alamamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Hoşgeldin hocam anlaşılan sende toplama cihaz almışssın öncelikle cihazın ayarlarda yazan model veya bataryanın altında yazan model ile arka kapağı çıkarınca sol üstte , en üst ortada veya en alt ortada hepsinde d855 mi yazıyo önce ona bak.Bendeki cihazın etiketinde d855 yazıyodu yazılımında bile ama anakartta d850 yazıyodu bende senin gibi d855 kurdum wifi açılıyor diyo kalıyo custom rom felan hepsini denedim olmadı verdim telefoncuya.Benim telefoncu işinin en iyisi eğer olurda hallederse sana kesin bilgi veririm çünkü burada başmıza gelen sorunu anlayan yok sanırım birkaç arkadaş daha yazmışlar ama bir cevap alamamışlar.

cihaz orjinal hocam baktık telefoncuda . 2 taraftada d855 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1nce

quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Hoşgeldin hocam anlaşılan sende toplama cihaz almışssın öncelikle cihazın ayarlarda yazan model veya bataryanın altında yazan model ile arka kapağı çıkarınca sol üstte , en üst ortada veya en alt ortada hepsinde d855 mi yazıyo önce ona bak.Bendeki cihazın etiketinde d855 yazıyodu yazılımında bile ama anakartta d850 yazıyodu bende senin gibi d855 kurdum wifi açılıyor diyo kalıyo custom rom felan hepsini denedim olmadı verdim telefoncuya.Benim telefoncu işinin en iyisi eğer olurda hallederse sana kesin bilgi veririm çünkü burada başmıza gelen sorunu anlayan yok sanırım birkaç arkadaş daha yazmışlar ama bir cevap alamamışlar.

cihaz orjinal hocam baktık telefoncuda . 2 taraftada d855 yazıyor

Tamam orjinal onda sorun yok.Ben sana söyliyeyim cihazı aldığında üzerinde 4.4.2 vardı ve ayarlarda güncelleme kontrol etme yeri yoktu dimi :)

• vardı :)
  • emre1nce E kullanıcısına yanıt
    Senin cihaz halledilir o zmaan nesini yapamamışlar tot methoduyla 4.4.2 eski sürümüne dönebilirsin forumda anlatımı var veya lgup ile google den bak gayet basit :)
    Cihazı download modda bilgisayara bağlayıp LG Mobile Support Tool'dan "Yazılım yükseltme hatası kurtarma" işlemini yapmanız yeterli.

LG Mobile Support Tool için;

http://tool.xcdn.gdms.lge.com/client/app/B2CAppSetup.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonumu bilgisayara baglayamıyorum usb mtp device hatası verıyor hangı driveri yuklesem illa hata verıyor internet cafeye gıdıyorum sürücüü yüklemesi yine başarısız. çıldırtacak bu telefon beni
  • quote:

telefonumu bilgisayara baglayamıyorum usb mtp device hatası verıyor hangı driveri yuklesem illa hata verıyor internet cafeye gıdıyorum sürücüü yüklemesi yine başarısız. çıldırtacak bu telefon beni

O önemli değil,

Siz benim dediğimi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

telefonumu bilgisayara baglayamıyorum usb mtp device hatası verıyor hangı driveri yuklesem illa hata verıyor internet cafeye gıdıyorum sürücüü yüklemesi yine başarısız. çıldırtacak bu telefon beni

O önemli değil,

Siz benim dediğimi denediniz mi?

denedım ne yazıkkı başarısız baglantı kurulamıyor seri numarası yok zaten nerden bakarım bilmiyor ama imei girdiğimde kabul etmiyor
    kardeşim yükleme yaparken bilgisayar hata verdikten sonra telefona baksana yükleme devam ediyor mu aynı sorun bendede oldu bilgisayarda hata verdi amai ama telefon yazılım yükleme işlemini yapıyordu. bende bekledim yaptı sorun olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.