Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen Win 7 64 bit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 gb turion x2 Amd işlemcili 64 bit işlemcili laptopum var format attım 32 bit e çevirdim sonra tekrar format attım win 7 ultimate 64 bit yaptım. ama sıkıntı şu pc F8 hatası veriyo mavi ekran çıkıyo Windows açılmıyo. 32 bitte sorun yok. 32 bitte performans alamıyorum ve ram dan çalıyo. Xp Sp1-2-3 64 bit arıyorum bu seferde driwer larda sıkıntı yaşıyıcam bulamıyıcam diye korkuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
    [/si
    ze]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_Abruptum -- 6 Ekim 2011; 13:55:34 >

• Arkadaşlar yokmu yardımı dokuna bilecek birileri.
  • windows 7 x64'ü yıllardır sorunsuzca kullanırım sizde oluşan bir sorun olmasın ?
    farklı bir dvd den format atmayı deneyin isterseniz
  • Faklı Dvd lerden de format attım kurulumda sıkıntı yok, 32 bit kurunca sıkıntı yok ama 64 kurunca olan oluyo. ilk aldığımda üzerinde wista starter 64 bit vardı. şimdi 2 bilgisayarım var ikisende de aynı hatayı veriyo mavi ekran geliyor. Windows bidaha açılmıyor. Bazı arkadaşlar F8 hatası dır dedi onu engellemenin yolu var ama çoookk uğraştırır dedi :(((

please help...
  • hadi birisinde oldu diğerinde neden olsun kurulum dvd'sindne yada orjinalleştirmeyle bir hata yapıyor olmayasınız
  • aynı işlemi 32 bit de de yapıyorum sıkıntısız çalışıyo. orjinalleştirme de sıkıntı yok Arkadadaşımın 64 bit var ona yüklüyorum sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyo. hatta laptop uçuyo. Biraz saçmalıyıcam ama acaba benim donanımda mı bişey var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_Abruptum -- 7 Ekim 2011; 11:44:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.