Şimdi Ara

ACİL YARDIM MODEM WİRELESS HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE FİSHNET AR 1100 MODEM VAR UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORDUM TEKRAR KULLANMAYA BAŞLADIM. INT PAKET BAĞLANTI HIZIM 8 MBİT. KABLolU HIZ NORMAL KABLOSUZ AŞIRI YAVAŞ SORUN NE OLABİLİR? YARDIMLARINIZI BEKLYORUM. BAŞKA BİLGİSAYARLARLADA AYNI. KABLOLU 8MB VERİYOR KABLOSUZ 1MB VERİYOR. ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

ELİMDE FİSHNET AR 1100 MODEM VAR UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORDUM TEKRAR KULLANMAYA BAŞLADIM. INT PAKET BAĞLANTI HIZIM 8 MBİT. KABLolU HIZ NORMAL KABLOSUZ AŞIRI YAVAŞ SORUN NE OLABİLİR? YARDIMLARINIZI BEKLYORUM. BAŞKA BİLGİSAYARLARLADA AYNI. KABLOLU 8MB VERİYOR KABLOSUZ 1MB VERİYOR. ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ.

Modemin ip'sinden girip kablosuz ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Modemin dibinden hız ölçümü yapabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dibinden hızını ölçtüm ama dediğim gibi işte önceden kullandığımda böyle bişey hiç olmamıştı 1 senedir kullanmıyordum şimdi çıkarttım kullanmaya başladım nasılsa böyle..kabloluda 8 alırken kablosuzda 1 alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

dibinden hızını ölçtüm ama dediğim gibi işte önceden kullandığımda böyle bişey hiç olmamıştı 1 senedir kullanmıyordum şimdi çıkarttım kullanmaya başladım nasılsa böyle..kabloluda 8 alırken kablosuzda 1 alıyorum

Çok küçük bi ihtimal ama modemin etrafındaki başka bi cihaz sinyalleri bozuyor olabilir diye düşünmüştüm ama değil sanırım

Son olatak ta fabrika ayarlarına getirip baştan kurmayı deneyin bence. 10 dakikanızı almaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin arayuzunden kablosuz sekmesinden gelişmiş kısmına girerek kanal numarasınızı1 ile 11 arasındaki bir kanal ile değiştirin,eski kanal ile aynı olmasın, düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.