Şimdi Ara

ACİL YARDIM MOTOR YAĞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 92 MODEL FLASH KAÇ LİTRE YAĞ ALIR YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞİNCE.
    DAHA İLK KEZ FLASH'IN MOTOR YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 6LT ALDI ÇOK ŞAŞIRDIM NORMALDE ALSIN ALSIN ALSIN 4.5 LT ALSIN ÖNCEKİ ARABA RENO 9 DU O 3 LT ALIYORDU TAMAM DI. FAZLA YAĞ KOYULDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.

• Hocam yag cubugunu cekeceksin bakacaksın fazla mı az mı tam mı goreceksin.
  • en güzeli yağ çubuğundan bak
  • renault 9 1398cc lik bir motor flash 1700cc lik bir motor 6lt alması normal

reanult megane vardı bende 1600cc 5lt alıyordu. gerisini sen hesapla.

quote:

Orjinalden alıntı: promert

ARKADAŞLAR 92 MODEL FLASH KAÇ LİTRE YAĞ ALIR YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞİNCE.
    DAHA İLK KEZ FLASH'IN MOTOR YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 6LT ALDI ÇOK ŞAŞIRDIM NORMALDE ALSIN ALSIN ALSIN 4.5 LT ALSIN ÖNCEKİ ARABA RENO 9 DU O 3 LT ALIYORDU TAMAM DI. FAZLA YAĞ KOYULDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.
  • 1.8 t passat 5.5 litre falan alıyor. Ya da 4.5 bi buyuk alıyoruz bir de 1 litrelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 22 Şubat 2009; 3:41:51 >
  • R 21 Concorde kullanıcısıyım..

1992 model R 11 Flash arabanız, R 21 Manager' larda da kullanılan Renault'un F2N kodlu 1.7 Litre motoruna sahiptir..

Motor F2N'in yağ kapasitesi 5.2 litre olarak gözüküyor bendeki kullanım kılavuzunda..

Motor soğukken, yağ çubuğu ile yapacağınız kontrol ile fazla yağın alınıp alınmamasına karar verin derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.McRae

R 21 Concorde kullanıcısıyım..

1992 model R 11 Flash arabanız, R 21 Manager' larda da kullanılan Renault'un F2N kodlu 1.7 Litre motoruna sahiptir..

Motor F2N'in yağ kapasitesi 5.2 litre olarak gözüküyor bendeki kullanım kılavuzunda..

Motor soğukken, yağ çubuğu ile yapacağınız kontrol ile fazla yağın alınıp alınmamasına karar verin derim..

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi çok doğru, yağın fazlasını çektirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.