Şimdi Ara

!!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim apartmanımız yeni 22 dairesi var.aradığımda elektrikçiyi bana dediki salondaki telefonun bağlı olduğu yeri aç ve içinde
    cat 3mü cat6 mı yazdığına bak .ben de açıp baktım pek bir şey anlayamadım fakat telefon olarak gösterilen yerde Cat3 yazıyordu . Onun yanındaki yani boş olan bölümde hiçbir şey yazmıyordu sadece birkaç tane renkli Çubuk vardı.(foto yüklücem) bu fiş bölümünde
    Telefon kablosu takılanda cat3 diğer tarafta cat6 yazıyor
    Acaba İnterneti Cat6 kablosundan alabilir miyim
    Abla bir tane var ve telefon hattına takılıyor yani bu Cat3 olana
    (Resimlerle desteklenecektir)

!!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım) !!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım) !!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım) !!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım) !!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım) !!!!!!ACİL YARDIM MÜTEAHHİT KAZIKLADI(cat3 koymuş sanırım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçmi yardım edecek yok duyun beni

• Bu kabloyu ne amaçla kullanacaksın?

Resimlerden anladım kadarı ile kablo CAT5 gibi görünüyor.
    Telefon kutusundan her daireye bu kabloyu çekip telefon soketine(RJ11) e bağlamış.

Sorunun ne olduğunu anlamadım. Biraz daha açıklar mısın?
  • Telefon hattı çekmiş.
    Sorun nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak konuyu kurallar dahilinde acmanı onerırım. acil yardım gibi başlıklar forum kurallarına uygun degıl

adam oraya cat 5 kablo cekmıs fakat 8 telden sadece 2 tanesını telefona vermıs bunun nereı yanlıs bunu anlamadım?
  • Öncelikle hızlı cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim sorunu tam anlatamadım sanırım resimde de görüldüğü gibi müteahhit Bir cat3 cat6 yazan iki tane Jak koymuş telefon kablosu cat3 bölümüne bağlı
    İnternet nereden gelecek cat3 mi cat6 Dan mı gelecek ve internet için jack neden hazırlanmamış yani internet için kablo neden yok sadece telefon içinde var oradan iki tanesi telefon için demişsiniz internet için olanlar nereye bağlanacak benmi bağlayacağım İnterneti altı kablomu düşüyor Bir de fotoğrafta görüldüğü gibi telefonun bağlandığı yerde cat3 internetin bağlanacağı yerde sanırım cat6 yazıyor (başlığı düzeltmeye çalışıyorum bir başlık daha açacağım onada bakarsanız iyi olur)

• Bu arada ankastre kutusu ve fiber kutusu henüz takılmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milleti zan altında bırakmayın. muteahhit network kablosu geçmek zorunda değil cunku sizin modemi nereye koyacanı nerden bilsin müneccim mi muteahhit? ve halısınız muteahhit gidip 3 TL'ye sadece telefon prizi almak yerine 20TL'ye data ve telefon prizi koyduğu için sizi kazıklamış haklısınız muteahhit adına ben sizden özür dileyim.
  • adam cat 6 kablo çekmiş.... telefon jakı yanı cat3 çakmış ucuna sen dersen ki cat 6 istiyom ben kes yan keski ile cat 6 uç çak ucuna. adam işini düzgün yapmış sıkıntı yok 8 per yani cat 6 kablo çekmiş eğer 3 per çekseydi sıkıntı olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 8 Aralık 2016; 10:27:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.